Свекруха навчила, тепер всі, хто пробують просять рецепт! Геніально і просто: ліниві біляші з м’ясом

Якщо у вас є грудочка фаршу і склянка кефіру, приготуйте ці неймовірно смачні ліниві біляші за 5 хвилин. Пухкі, ніжні, ситні – саме такими виходять м'ясні оладки за цим рецептом.

Якщо ви любите готувати смачні, прості і зрозумілі страви, які готуються швидко, цей рецепт для вас. Ліниві біляші – це солоні оладки, у яких фарш доданий безпосередньо в тісто. Оладки виходить дуже ніжні, соковиті та мають приємний та яскравий смак.

Необхідні інгредієнти:

  • кефір – 150 мл;
  • окріп – 150 мл;
  • борошно – 230 г;
  • фарш – 200 г;
  • цибуля – 1 шт;
  • сіль – 1 ч.л;
  • цукор – 1 ч.л;
  • сода – 1 ч.л;
  • чорний перець за смаком;
  • олія для смаження.

Спосіб приготування:

У глибоку миску вливаємо кефір і кип’яток, додаємо сіль, цукор, соду і розмішуємо вінчиком. Далі до кефіру всипаємо просіяне борошно і розмішуємо до однорідності.

До отриманого тіста додаємо фарш. Можна взяти будь-який фарш, який вам подобається: курячий, свинячий, яловичий, чи суміш. Також до тіста додаємо дрібно нарізану цибулю, додаємо мелений чорний перець і улюблені спеції за смаком. Все ретельно перемішуємо. За бажанням також можна додати свіжу зелень: кріп, петрушку.

Рецепт лінивих біляшів з м'ясом за 5 хвилин
Рецепт лінивих біляшів з м’ясом за 5 хвилин

У пательню наливаємо олію і розігріваємо на середньому вогні. Викладаємо тісто столовою ложкою у розігріту олію і смажимо з двох сторін до золотистості. Смажимо на середньому вогні під закритою кришкою.

Рецепт лінивих біляшів з м'ясом за 5 хвилин
Рецепт лінивих біляшів з м’ясом за 5 хвилин

Викладаємо готові оладки на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. Подаємо ліниві біляші до столу гарячими разом зі сметаною, кетчупом, чи іншими соусами.

Такі оладки смачні і в холодному вигляді, тому їх можна брати з собою в якості перекусу на роботу, чи давати дітям у школу. Також ці ліниві біляші є відмінним варіантом для сніданку. Вони ситні, поживні і зарядять вас енергією на цілий день.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Друге кохання Святослава Вакарчука: що відомо про жінку, заради якої співак покинув Лялю Фонарьову

Відомий український співак Святослав Вакарчук тримає своє особисте життя у повному секреті. Та приховати розлучення та народження дітей від нової жінки йому не вдалося.

Кефір, борошно і грудочка фаршу: рецепт ніжного і соковитого заливного пирога з м’ясом – розлітається на ура

Використавши мінімальну кількість продуктів, ви зможете приготувати дуже смачний і ситний пиріг з м'ясом. Рецепт простий, а результат – приголомшливий.

Раніше замовляла цю закуску в ресторанах, а тепер навчилася готувати вдома: хрумкі сирні палички в паніровці

Смачні сирні палички можна без зайвого клопоту приготувати вдома. Вони чудового підійдуть у якості закуски для застілля, або як перекус діткам. Все що треба, ще правильний рецепт та 15 хвилин часу.