Знайшла, куди приткнути залишки мороженої вишні: яке ж смачне печиво вийшло! Називається “Вишні під снігом”

Якщо треба розвантажити морозилку від торішньої мороженої вишні, можете застосувати ягоди для приготування гарного печива "Вишні під снігом". Насолода під час чаювання забезпечена.

Вам знадобиться:

  • 500 г вишні;
  • 400 г борошна;
  • 150 г вершкового масла;
  • 3 яйця;
  • 5 ст.лож. цукру;
  • 2 ст.лож. сметани;
  • 1 ч.лож. розпушувачу.
Рецепт печива Вишні під снігом

Щоб приготувати печиво “Вишні під снігом”, почніть із тіста. У глибоку миску насипте борошно й додайте розпушувач. Перемішайте. В окремій мисочці збийте вінчиком яйця з цукром. Коли з’явиться легка піна, додайте сметану. Сметану можете замінити кефіром.

Рецепт печива Вишні під снігом

Коли суміш стане однорідною, перелийте її до борошна. Додайте розм’якшене вершкове масло, порізавши його на кубики. Перемішайте й відразу ж починайте замішувати тісто руками. Воно має вийти м’яким та еластичним.

Відріжте третину від цілого ковбика й розкачайте качалкою. Має вийти довгий та вузький прямокутник. По довгому краю викладіть вишні без кісточок. Загорніть рулетом. Наріжте на невеликі порції.

Рецепт печива Вишні під снігом

Перекладіть їх на деко, яке вистеліть пергаментом. Духовка має бути розігріта до 180 градусів. На випікання печива піде близько 25 хвилин. Коли готові рулетики прохолонуть, викладіть їх гіркою на блюдо й присипте цукровою пудрою. От і отримали “Вишні під снігом”.

Рецепт печива Вишні під снігом

З решти тіста вийде ще два великих рулети, які потім теж поріжете на маленькі порції та спечете. Печиво має доволі апетитний вигляд. Тісто солодке, а вишні мають легку кислинку. У підсумку виходить дуже вдале поєднання.

Наступним разом можете поекспериментувати, поклавши замість вишень іншу начинку. Це можуть бути сухофрукти чи горіхи. Як бачите, випічка робиться дуже просто, швидко випікається, а чаювання з “Вишнями під снігом” перетвориться на справжню райську насолоду.

Популярне

Схожі статті

Де зараз колись популярна Надія Мейхер: тиняється Європою та робить спробу продавати речі власного бренду

Надія Мейхер, колись відома своїми музичними досягненнями, в останні роки змінила вектор особистої активності. Звісно, ця зміна кар'єрного шляху не залишилася непоміченою громадськістю.

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.