Не встигаю купувати курячу грудку: ситний, смачний та ніжний салат на кожен день! Ділюсь рецептом

Рецепт салату з курячою грудкою та грибами стане вашим улюбленим. Процес приготування досить простий, а в результаті вас порадує справжній кулінарний шедевр.

Салат з куркою та грибами підходить як на повсякденний, так і на святковий стіл. Для приготування цієї страви знадобиться кілька основних компонентів: курятина, гриби, картопля, яйця і кукурудза. Заправляють салат майонезним соусом або сметаною.

Інгредієнти

  • Куряча грудка – 320 г
  • Печериці – 220 г
  • Картопля (відварена) – 300 г
  • Мариновані огірки – 100 г
  • Варені яйця – 3 шт.
  • Консервована кукурудза – 1 банка
  • Зелена цибуля – 2-3 шт.
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Соєвий соус – 2 ст. ложки
  • Майонез – 100-130 г
  • Рослинна олія для смаження
Ситний, смачний та ніжний салат на кожен день
Ситний, смачний та ніжний салат на кожен день

Покроковий рецепт

Підготувати потрібні компоненти. Нарізати курячу грудку невеликими шматочками та перекласти в миску. До м’яса влити соєвий соус і додати пропущений через прес часник. Добре перемішати й залишити маринуватися. Гриби нарізати на середні кубики та відправити на розігріту сковороду з рослинною олією. Смажити на помірному вогні, періодично помішуючи кухонною лопаткою, доки не випарується рідина. Готові гриби посолити та забрати з плити.

На окремій сковороді обсмажити мариноване м’ясо до готовності. Забрати з плити та дозволити охолонути до теплого стану. Відварити картоплю в мундирі, очистити від шкірки та нарізати довільними кубиками. Відварити яйця на твердо (8-10 хвилин після закипання води) й також нарізати на невеликі кубики.

Мариновані огірки нарізати кубиками та подрібнити зелену цибулю. Злити рідину з консервованої кукурудзи, виклавши її на сито. У глибокій мисці поєднати картоплю, яйця, мариновані огірки, зелену цибулю, обсмажені гриби, м’ясо, консервовану кукурудзу та майонез. Добре перемішати всі інгредієнти й подавати до столу. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Поки готувалось, встигла зібратись на роботу: закрутила сосиску в лаваш, помастила яйцем та кинула в духовку

Найпростіший варіант сніданку – лаваш із сосискою. Розповідаємо, як приготувати поживний перекус для всієї родини, але при цьому не запізнитись на роботу.

Коли вдома є фарш і трішки картоплі: рецепт моєї свекрухи, гості називають його справжнім делікатесом!

М'ясний фарш з картоплею та сиром, запечені в духовці – ідеальний варіант, якщо хочеться побалувати себе та домашніх смачненьким. Швидше записуйте рецепт!

Катя Осадча показала власний будинок ззовні – утопає в зелених насадженнях: родинне гніздечко на мільйон

Час від часу Катя Осадча влаштовує фотосети просто з власного обійстя. От таким чином ми й можемо судити про те, як виглядає котедж телеведучої та прибудинкова територія.