Слойки з персиком зникають зі столу, як тільки я їх туди поставила: це не магія, а цей дивовижний рецепт!

Апетитна й така ніжна випічка приємно здивує ваших рідних. Хочете побалувати себе та близьких, спробуйте цей рецепт слойок із начинкою зі свіжих персиків.

Для приготування такої випічки вам точно не доведеться довго морочитись із тістом – навіть звичайне листкове тісто з магазина чудово підійде для того, аби зробити смачний десерт до чаю. Головна фішка такого десерту в начинці.

Свіжі персики підкреслять ніжне тісто, що ви використовуєте для приготування, а також створять ідеальний тандем. Не потрібно використовувати крем, варення, повидло чи будь-які інші рідкі додатки до своєї випічки – вона вийде смачною і так.

Кулінари поділились рецептом смачної випічки – ніжні слойки з начинкою зі свіжих персиків
Кулінари поділились рецептом смачної випічки – ніжні слойки з начинкою зі свіжих персиків

Інгредієнти:

  • Упаковка листкового тіста;
  • 2-3 свіжих персики;
  • 2-3 столові ложки цукру;
  • 1/2 чайної ложки кориці;
  • 1 яйце;
  • Цукрова пудра.

Як приготувати:

Нагрійте духовку до 200 градусів. Далі потрібно розморозити тісто відповідно до інструкцій на упаковці. Підготуйте персики – помийте їх і наріжте на тонкі шматочки.

Розгорніть готове листкове тісто на дерев’яній дошці або на деко, злегка припудріть борошном, щоб воно не прилипало до поверхні. Рівномірно викладіть шматочки персика на тісто, залишаючи краї вільними.

Посипте все цукром та корицею зверху на персики. Загорніть краї тіста в середину, утворюючи невеликі бортики, щоб утримати сік персика під час процесу приготування.

Розбийте яйце в миску та розмішайте його. За допомогою кондитерського пензлика, змастіть верхню частину тіста яєчною масою. Випікайте слойки в попередньо розігрітій духовці приблизно 20-25 хвилин або до золотистого кольору.

Кулінари поділились рецептом смачної випічки – ніжні слойки з начинкою зі свіжих персиків
Кулінари поділились рецептом смачної випічки – ніжні слойки з начинкою зі свіжих персиків

Вже у процесі приготування ви будете приємно здивовані ароматом і виглядом десерту. Таке частування викличе у вас апетит, коли залишатиметься у духовці. Коли випічка готується, можете одразу ставити на плиту чайник, адже втриматись і не продегустувати частування буде надзвичайно важко. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Люблю на застілля готувати запіканки. Це завжди поживно та швидко: картопля з курячою грудкою під сиром

Коли настає час вибору гарячої страви для столу, хочеться знайти щось смачне, ситне і водночас просте в приготуванні. Картопляна запіканка з курячою грудкою під сиром – це саме той ідеальний вибір.

Краще дивитись на зморшки, ніж піти до хірурга: Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька проти пластики обличчя?

Дві українські телеведучі, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька, демонструють, що природна краса та зрілість можуть бути настільки ж привабливими, як і молодість, повернена пластичними операціями.

Коли я печу італійське печиво з яблуками та горіхами, то діти чергують на кухні: розлітається ще гарячим

Італійська кухня відома своїми неперевершеними десертами, що підкорюють серця гурманів по всьому світу. Одним із таких кулінарних шедеврів є м'яке печиво з яблуками та волоськими горіхами.