Ми з чоловіком підсіли на цю смакоту: м’ясо, яке можна їсти губами. Подаю до гарніру і завжди смачно!

Спробувавши це м'ясо один раз, вам обов'язково захочеться повторити знову, адже воно виходить неймовірно м'яким і ніжним. Швидше записуйте рецепт!

Рецепт тушкованого м’яса з овочами, яке можна подавати з картопляним пюре, макаронами чи будь-яким іншим гарніром. Така страва виходить дуже смачною. Овочева підлива вдало доповнює кожен шматочок м’яса і робить його соковитим і ароматним.

Інгредієнти

  • М’ясо (свинина або яловичина) – 1 кг
  • Сіль – 1 ч. ложка
  • Перець чорний мелений – до смаку
  • Аджика сушена – до смаку
  • Цибуля ріпчаста – 500 г
  • Морква – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Вода – 500 мл
  • Часник – 3-4 зубчики
  • Спеції – до смаку
Тушковане м'ясо, яке можна їсти губами
Тушковане м’ясо, яке можна їсти губами

Покроковий рецепт

Підготувати необхідні продукти. М’ясо нарізати пластинками, поділити на порційні шматочки та добре відбити з обох сторін. Посолити, приправити чорним меленим перцем, сушеною аджикою й улюбленими спеціями. Розігріти рослинну олію на сковороді та перекласти в неї шматочки м’яса. Смажити на середньому вогні з обох боків до золотистого кольору. Вийняти м’ясо на тарілку, покласти наступну порцію і таким чином обсмажити залишені шматочки.

Нарізати ріпчасту цибулю четверть кільцями, а моркву дрібними кубиками. Болгарський перець також подрібнити на кубики. На сковороду влити рослинну олію та викласти моркву. Тушкувати протягом кількох хвилин і додати болгарський перець. Смажити овочі разом, помішуючи, протягом 1 хвилини. Забрати з плити.

У глибоку каструлю влити олію, викласти цибулю та вирівняти її в шар. Зверху розподілити обсмажене м’ясо. На м’ясо викласти тушковані овочі. Готувати на середньому вогні протягом 5 хвилин. Перемішати всі компоненти, влити воду й готувати під кришкою протягом 1 години. Після цього додати кілька зубчиків часнику та тушкувати під кришкою ще 15 хвилин. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.