Усі мої сказали – звичайні голубці з м’ясом більше не готуй: знайшла цей геніальний рецепт із грибами

Зараз ви можете сумніватись, але навряд чи вам захочеться готувати класичні голубці після того, як ви скуштуєте цю пісну страву. Втілюйте рецепт на власній кухні і насолоджуйтесь.

Така апетитна страва точно приємно здивує навіть скептиків, які не вірять в те, що приготувати голубці смачними можна навіть без м’яса. Для цього рецепта вам не знадобиться звичне м’ясо, адже таку страву можна куштувати навіть у піст.

Додайте у начинку гриби та квашену капусту – і будете приємно здивовані. Незвичайне поєднання ніжних продуктів із кислими зробить частування неперевершеним. Гарантуємо, що ви захочете повторити цей рецепт, навіть коли вже можна буде їсти м’ясо.

У мережі розповіли, як приготувати смачні голубці з грибами та квашеною капустою у піст
У мережі розповіли, як приготувати смачні голубці з грибами та квашеною капустою у піст

Інгредієнти:

  • 1 капуста;
  • 300 грамів грибів;
  • 1 цибуля;
  • 1 морквина;
  • 100 грамів квашеної капусти;
  • 1 склянка рису;
  • 2 ст. ложки томатної пасти;
  • 2 ст. ложки рослинної олії;
  • Сіль та перець на смак;
  • 2 склянки води.

Як приготувати:

Спочатку готуємо начинку. Вам потрібно дрібно нарізати гриби, цибулю та моркву.

Розігрійте сковороду з олією на середньому вогні. Додайте цибулю та моркву та смажте до м’якості, приблизно 5-7 хвилин. Додайте гриби та готуйте, помішуючи, до того часу, поки вони не стануть м’якими, приблизно 8-10 хвилин.

Додайте рис та томатну пасту до сковороди. Додайте квашену капусту та все перемішайте. Залийте все водою. Приправте сіллю та перцем на власний смак. Доведіть суміш до кипіння, а потім зменште вогонь, накрийте кришкою та залиште начинку готуватися приблизно 15-20 хвилин.

Поки начинка тушкується, готуємо капусту. Зніміть листя з капусти та відваріть їх в окропі, щоб вони стали м’якими та гнучкими.

Покладіть приблизно 1-2 столові ложки начинки на кожен листок капусти і згорніть їх улюбленим способом – у рулетики чи конвертики. Покладіть готові голубці у глибоку сковороду або каструлю. Зверху додайте трішки томатного соусу.

Поставте страву тушкуватись на середній вогонь і готуйте приблизно 20-25 хвилин.

У мережі розповіли, як приготувати смачні голубці з грибами та квашеною капустою у піст
У мережі розповіли, як приготувати смачні голубці з грибами та квашеною капустою у піст

Подавати страву найкраще гарячою, коли вона тільки приготувалась. Ви можете доповнити голубці з грибами улюбленим гарніром, а можете насолодитись смаком без додавання будь-якої іншої страви. Втім, запевняють автори рецепта, вдало підкреслить пікантний смак голубців свіжа домашня сметана. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.