Ця проста підлива перетворить будь-який гарнір на ресторанний делікатес: готую 3 рази на тиждень і хочу ще

Ця підливка з фаршем стане чудовим доповненням до будь-якої страви, додаючи смаку та аромату вашому обіду чи вечері. Спробуйте приготувати цю підливу та безперечно, вона стане вашою улюбленою.

Підливка – це той секретний інгредієнт, який може перетворити будь-який гарнір на смаковиту та неперевершену страву. Щоб допомогти вам збагатити ваші кулінарні здібності, пропонуємо спробувати унікальний рецепт підливки, яка здатна зробити ваш обід чи вечерю надзвичайно смачною та соковитою, навіть, якщо це звичайні макарони чи гречана каша.

Розкішна томатна підливка з фаршем до будь-якого гарніру
Розкішна томатна підливка з фаршем до будь-якого гарніру

Інгредієнти:

  • 0.5 кг фаршу
  • 1 шт. цибулі
  • 1 шт. морквини
  • 3 зубчики часнику
  • Чорний мелений перець (за смаком)
  • 1 ч. л. сушеного базиліку
  • 1 ч. л. орегано
  • 100 г томатної пасти
  • 0.5 л води
  • Сіль (за смаком)
  • 3 ст.л. рослинної олії

Приготування:

Найперше, що треба зробити, це нарізати цибулю, морквину та часник на дрібні шматочки. Підготуйте всі інгредієнти перед тим, як розпочнете готувати підливку.

Розігрійте рослинну олію на сковороді на середньому вогні, а потім додайте фарш. Смажте фарш, періодично помішуючи, до того часу, поки він не стане золотистого кольору.

Як приготувати томатну підливку з фаршем та овочами
Як приготувати томатну підливку з фаршем та овочами

Після того, як фарш зарум’янився, додайте нарізану цибулю, морквину та часник. Помішуйте інгредієнти і готуйте їх разом до того часу, поки овочі не стануть м’якими та просмаженими.

Додайте чорний мелений перець, сушений базилік та орегано до смажених овочів та фаршу. Помішуйте інгредієнти, щоб розподілити спеції рівномірно по всій підливці.

Додайте томатну пасту до сковороди з фаршем та овочами. Потім додайте воду і добре змішайте. Дайте підливці дійти до кипіння, а потім зменшіть вогонь і доведіть її до готовності під кришкою протягом 15-20 хвилин, щоб смаки злилися разом, а підливка трохи загустіла.

Спробуйте підливку та додайте сіль за смаком. Підливка готова! Подавайте її до будь-якого гарніру: паста, рис, картопля чи навіть м’ясні страви.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.