Готую через день. Потрібен тільки фарш і картопля, а сім’я з’їдає за кілька хвилин: рецепт смачної вечері

Для гарної вечері не обов'язково довгий час стояти біля плити і спустошувати запаси продуктів. З фаршу та картоплі можна приготувати смачну та ситну страву. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Ця страва чудово підходить для того, щоб нагодувати сім’ю. Дуже проста і не вимагає особливих витрат. Так само вона буде доречною і на святковому столі, тому що має дуже ефектний вигляд. Потрібно зовсім небагато, а виходить апетитно і смачно.

Для приготування цієї страви нам знадобиться:

  • Картопля – 800-900 грамів
  • Молоко – 3-5 столових ложок
  • Вершкове масло – 30 грамів
  • Кріп – невеликий пучок
  • Фарш – 450 грамів
  • Цибуля – 1 штука
  • Сир – 50 грамів
  • Сіль, чорний мелений перець – за смаком
  • Яєчний жовток – 1 штука

Для початку нарізаємо картоплю на невеликі шматочки, відправляємо її в каструлю, солимо за смаком, кладемо лавровий лист і відварюємо до готовності.

Дрібно нарізаємо кріп і додаємо його у фарш. Потім сиплемо чорний перець і сіль за смаком. Усе це ретельно перемішуємо. 50 грамів сиру нарізаємо на 6 рівних частин. Змочуємо руки водою, щоб фарш до них не прилипав. Розділяємо фарш на 6 частин і ліпимо з них невеликі “млинці”. На кожен із них кладемо шматочок сиру і загортаємо фарш у кульку, щоб сир залишився всередині.

Рецепт смачної вечері. Фото з YouTube-каналу Alina FooDee
Рецепт смачної вечері. Фото з YouTube-каналу Alina FooDee

Коли картопля буде готова, дістаємо її і додаємо трохи молока та вершкового масла. Перемішуємо все це і товчемо до однорідного пюре. У процесі додаємо подрібнений кріп, щоб він теж перемішався.

Це картопляне “тісто” розділяємо на 6 частин і обліплюємо кожну фаршеву кульку. Далі змащуємо форму для запікання вершковим маслом і викладаємо в неї наші заготовки. Зверху змащуємо їх яєчним жовтком.

Відправляємо страву в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо приблизно 35 хвилин.

Смачна та ситна вечеря готова!

Популярне

Схожі статті

Хто красивіший без марафету? Ольга та Наталія Сумські показалися без макіяжу і вразили природною красою

Сестер Ольгу та Наталію Сумських вважають одними з найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу. Так як виглядають акторки без макіяжу та марафету?

Невістка – в горлі кістка? Третя дружина Остапчука показала, який “багатий” стіл накрила для свекрухи

Великдень заведено відзначати всією родиною. От і батьки Володимира Остапчука вирішили відвідати сина з невісткою. Як зустріла молода невістка свекра та свекруху?

“Навіть для мене було занадто”: Оля Цибульська відверто зізналася, що стикнулася з сериозною недугою

Знаменита українська артистка Оля Цибульска поділилася з підписниками складною особистою історією, через яку зірка навіть не хоче зʼявлятися перед публікою. З чим довелося стикнутися співачці?