Гості пропонують мені гроші, щоб дізнатися рецепт: найсмачніший рулет з м’ясом. Без лаваша, як у всіх

М'ясний рулет можна вважати по-справжньому безпрограшною стравою. Він виходить дуже ніжним, соковитим і ситним. Така страва прикрасить будь-який стіл. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Такий рецепт підходить для будь-якого приводу. Ним можна обідати, вечеряти, зручно так само взяти як перекус на роботу або школу. Чудово підходить для сімейної вечері, бо подобається і дорослим, і дітям. Але так само матиме гармонійний вигляд на святковому столі або для гостей, бо має оригінальний вигляд. Дуже смачна і незвичайна страва, яка нікого не залишить байдужим.

Приготування починаємо з тіста. Для нього нам потрібно:

  • Яйце – 3 штуки
  • Твердий сир – 100 грамів
  • Майонез – 150 грамів
  • Чорний перець – за смаком

Для початку натираємо твердий сир на дрібній тертці, до нього розбиваємо яйця і додаємо чорний перед за смаком. Усе гарненько перемішуємо. Потім додаємо майонез і ще раз перемішуємо. Переливаємо тісто в деко, застелене пергаментом, і надаємо форму прямокутника. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо 15 хвилин.

Рецепт соковитого рулету
Рецепт соковитого рулету

Поки корж остигає, займемося начинкою. Для її приготування нам знадобиться:

  • Фарш – 300 грамів
  • Цибулина – 1 штука
  • Часник – 1 зубчик
  • Яйце – 1 штука
  • Приправа до м’яса – за смаком
  • Сіль – 1/3 чайної ложки

У миску кладемо 300 грамів фаршу. Подрібнюємо цибулину та зубчик часнику, додаємо їх у фарш. Насипаємо третину чайної ложки солі та приправи за смаком. Розбиваємо 1 яйце. Усе це ретельно перемішуємо.

До цього часу корж уже має охолонути. Викладаємо на нього фарш і рівномірно розподіляємо по всій поверхні. Потім скручуємо у формі рулету. Перекладаємо його швом донизу на пергамент. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.

Смачний і ситний рулет готовий!

Популярне

Схожі статті

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Сумської збирає компліменти від всіх жінок України (ФОТО)

Георгій народився у другому шлюбі Анатолія Хостікоєва та Любов Кубюк. Звісно, як мама і тато, став актором. Нині знаменитий чоловік приміряє на себе різні цікаві образи.

Час від часу влаштовую рідним кавказький сніданок: готую справжні хачапурі по-аджарськи з листкового тіста

Майже справжні хачапурі по-аджарськи можна легко приготувати на українській кухні. Для цього знадобиться листкове тісто, а приготувати човник – справа рук техніки.

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.