Найшвидший у світі: яблучний пиріг без випікання готую за лічені хвилини. Правда, “улітає” він ще швидше

Приходить час, коли нам неабияк хочеться чогось смачного і разом з тим легкого у приготуванні. У такі моменти врятувати може швидкий та простий рецепт яблучного пирога без випікання.

Це ідеальний варіант для тих, хто хоче насолодитися смаком свіжих яблук і випічки, не витрачаючи багато часу на приготування. Сьогодні ми поділимося з вами рецептом цього легкого та неймовірно смачного десерту від кулінарного блогера. Готуйтеся до нового відкриття у своєму кулінарному досвіді та насолоджуйтеся простотою та смаком цього яблучного пирога без випікання.

Для формування десерту візьміть прямокутну форму з бортами розміром 22 на 26 см, застеленого пергаментом.

Інгредієнти

  • Яблука близько 2 кг
  • Цукор на ваш смак
  • Вода 150 мл
  • Вершки від 33% 500 мл
  • Цукрова пудра 4 столові ложки
  • Лимонне желе 2 пачки
  • Печиво прямокутне
  • Какао для посипання

Приготування

Яблучний пиріг без випікання

Спочатку приготуйте яблука. Після того як відчистите їх від шкірки, натріть на середній терці та покладіть разом з цукром у сковорідку. Поставте сковорідку на вогонь й, помішуючи, доведіть їх до м’якого стану. Влийте воду, а тоді тушкуйте до поки яблука не набудуть красивого жовтого кольору. Всипте лимонне желе та добре перемішайте й розплавте його. Зніміть після того з плити та залиште охолоджуватися.

Тепер приготуйте крем. Для цього у планетарному міксері збивайте до певного загущення вершки з цукровою пудрою, а потім, не припиняючи збивання, всипте загущувач. Через 2 хвилини ваш крем готовий.

Далі залишилось зібрати пиріг. На дно форми розкладіть печиво щільно один до одного. Вкрийте його половиною яблучної маси.

Розкладіть так само другий шар печива й рештою яблук накрийте, а потім зверху — третій шар печива, на який нанесіть весь крем. Розрівняйте поверхню та посипте рівномірно його какао.

Поставте пиріг у холодильник на 3 години, потім частуйте ним своїх їдоків.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.