Рецепт дістався від бабусі. У родині розлітаються за кілька хвилин: тонкі та смачні млинці на молоці

Млинці - це та страва, яка, як ніщо інше, символізує дитинство, наштовхує на нас ностальгію і повертає нас у ті безтурботні гроші. Сьогодні ми підготували рецепт, який робить це ще смачніше.

Цей рецепт робить млинці дуже ніжними, тонкими та соковитими. Класична страва починає грати новими барвами. Вони підходять і для сніданку, і для вечері, і для обіду. Можуть бути окрасою будь-якого столу.

Для приготування цих млинців нам знадобиться:

  • Молоко – 500 мілілітрів
  • Борошно – 200 грамів
  • Яйця – 3 штуки (+/- 160 грамів)
  • Цукор – 2 столові ложки
  • Сіль – 1/2 чайної ложки
  • Соняшникова олія в тісто – 3 столові ложки

Для початку переливаємо молоко в ємність і відправляємо грітися. Це можна робити як на плиті, так і в мікрохвильовці. Важливо не перегріти молоко, достатньо буде 40 градусів.

Млинці на молоці
Млинці на молоці

Поки молоко гріється, розбиваємо в миску 3 яйця. До них досипаємо 2 столові ложки цукру. Можна додавати 1 ложку, якщо хочете отримати не солодкі. Далі сипемо сіль. Перемішуємо все це вінчиком або міксером. Далі просіваємо в миску борошно. Усе це так само перемішуємо.

Далі потрібно поступово додавати борошно, безперервно перемішуючи. На цьому етапі тісто вже має бути дуже ніжним. Тепер додаємо 3 столові ложки рослинної олії, теж перемішуємо. Залишаємо тісто на півгодини, щоб воно стабілізувалося і розійшлася клейковина борошна.

Можемо переходити безпосередньо до смаження. Перед цим тісто потрібно обов’язково перемішати. Ставимо середній вогонь, потім на сковороду наливаємо трохи соняшникової олії. Трохи чекаємо, щоб олія нагрілася. Наливаємо приблизно ополоник тіста. Обсмажуємо з одного боку доти, доки рідке тісто зверху не схопиться і покриється золотою скоринкою. Готові млинці можна змастити вершковим маслом, щоб вони були соковитішими.

Смачні млинці готові!

Популярне

Схожі статті

“Скоро буде”: Вікторія Булітко з “Дизель Шоу” після заручин заінтригувала чутками про поповнення з нареченим

Вікторія Булітко захопила мережу кадрами з нареченим-красенем і заінтригувала новиною про поповнення. Детальніше акторка написала у своєму Instagram.

Коли у вихідні йде дощ, влаштовую пікнік вдома: курячі шашлички, запечені у духовці, з часниковим маслом

Дощові вихідні не привід відмовлятися від пікніка. У такі дні можна створити атмосферу затишку та свята прямо у себе вдома, приготувавши курячі шашлички, запечені у духовці, з часниковим маслом.

Картопляна запіканка з фаршем під сиром: від такої страви складно відмовитися. Недорого, смачно і просто!

Розповідаємо, що приготувати на вечерю швидко та легко. Повірте, цей рецепт стане справжньою паличкою-виручалочкою для багатьох господинь.