Спробувала ці бананові оладки на сніданку у кафе, тепер постійно готую їх вдома: мої уплітають за секунду

Бананові оладки стануть ідеальним сніданком для всієї вашої родини та швидко перетворяться в улюблену страву. Приготуйте їх сьогодні та спробуйте цей банановий шедевр.

Бананові оладки на сніданок, це прекрасний спосіб розпочати день енергійно та задоволенням. Їх готування просте, швидке і дозволяє вам використовувати різноманітні інгредієнти для створення нового смаку. Нижче представлений рецепт бананових оладок, які стануть відмінним доповненням до вашого раціону.

Простий рецепт бананових оладок
Простий рецепт бананових оладок

Інгредієнти:

  • 2 дозрілі банани
  • 2 яйця
  • 1/2 склянки молока (можна використовувати звичайне молоко або рослинне)
  • 1 склянка борошна (можна використовувати пшеничне борошно або інші альтернативи, такі як вівсяне або кокосове борошно)
  • 1 чайна ложка розпушувача тіста
  • 1 чайна ложка цукру (опціонально, залежно від вашого смаку)
  • 1/2 чайної ложки ванільного цукру
  • Щіпка солі
  • Олія або вершкове масло для смаження

Приготування:

Знешкурьте банани та помістіть їх у миску. Розітріть їх виделкою або використовуйте блендер, щоб отримати однорідну масу. Додайте збиті яйця до миски з бананами та добре змішайте. Потім додайте молоко та ванільний цукор, якщо використовуєте. Знову перемішайте, щоб всі інгредієнти добре поєдналися.

Як смачно приготувати бананові оладки на сніданок
Як смачно приготувати бананові оладки на сніданок

Просійте борошно, додайте розпушувач тіста, цукор та щіпку солі безпосередньо в миску зі сумішшю бананів. Ретельно змішайте, доки отримаєте однорідне тісто без грудочок.

Розігрійте сковороду або млинницю на середньому вогні та змастіть її олією або вершковим маслом. Ложкою налийте невелику кількість тіста на розігріту сковороду, формуючи кожну оладку. Смажте до золотистого кольору з обох сторін, перевертаючи один раз.

Після смаження витягніть оладки зі сковороди та положіть на тарілку. Подайте їх теплими з улюбленими додатками, таким як мед, сироп, сметана, свіжі ягоди або нарізані фрукти.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.