Такий салат з капусти ви точно не куштували: всього 4 інгредієнти, а виходить смакота. Це моя новинка

Інколи хочеться приготувати щось смачне, але водночас просте. Цей рецепт капустяного салату саме з такими критеріями: простота, бюджетність, вишуканий смак. 

Капустяний салат, це просте, але неймовірно смачне блюдо, яке може стати чудовим доповненням до будь-якого обіду. Цей салат не тільки легкий у приготуванні, але і надзвичайно корисний, оскільки містить багато вітамінів та мінералів. Розгляньмо детальний рецепт цього смаколика.

Смачний та соковитий салат з капусти та копченого сиру
Смачний та соковитий салат з капусти та копченого сиру

Інгредієнти:

  • 500 грамів капусти
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 1 огірок
  • 200 грамів копченого сиру
  • Пів банки консервованої кукурудзи
  • Зелень кропу та кінзи за смаком
  • Майонез за смаком

Приготування:

Спочатку наріжте капусту тонкою соломкою або використовуйте готову нарізану капусту, яка доступна в супермаркетах. Покладіть нарізану капусту в велику миску та обсипте її сіллю. Потім ретельно перемішайте, щоб сіль рівномірно розподілилася. За необхідності злийте зайву рідину, яка виділилася після солі.

Наріжте огірок, а копчений сир – невеликими кубиками або соломкою. Додайте нарізаний огірок та сир до капусти.

Як приготувати салат з копченим сиром та свіжою капустою
Як приготувати салат з копченим сиром та свіжою капустою

З консервованої кукурудзи злийте рідину та додайте до миски з капустою, огірком та сиром. Потім додайте нарізану зелень кріпу та кінзи для аромату та свіжості.

Додайте майонез до салату за вашим смаком. Помішайте всі інгредієнти до того, як майонез рівномірно розподілиться по всьому салату. За необхідністю трохи посоліть.

Переконайтеся, що всі інгредієнти добре змішані. Перед подачею салату дайте йому трохи настоятися в холодильнику, щоб смаки краще поєдналися.

Цей капустяний салат не лише смачний, але й багатий на корисні речовини, які стануть чудовим доповненням до вашого раціону. Спробуйте цей рецепт капустяного салату вдома і насолоджуйтеся неперевершеним смаком та ароматом.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.