Не пиріжки, не оладки, але на сніданок смачно: беру ковбасу, сир та трохи борошна. Зʼїдають все за 5 хвилин

Більше не треба мізкувати над питанням, що приготувати на сніданок. Цей рецепт оладок з начинкою чудово впишеться у ваше щоденне меню. Вони просто готуються, але вражають смаком.

Шукати нові смакові відчуття – завжди цікаво. Чому б не розширити класичний сніданок, додавши до звичайних оладок просту, але смачну начинку? Ось унікальний рецепт оладок з цікавим наповненням, який здивує вас та ваші смакові рецептори.

Інгредієнти:

  • 2 яйця
  • 2 столові ложки йогурту або сметани
  • 2 столові ложки борошна
  • Щіпка соди
  • Щіпка солі
  • 1 помідор
  • 50 грамів ковбаси або шинки
  • 50 грамів сиру
  • Зелень (цибуля, петрушка, кріп)

Приготування:

Рецепт оладок з начинкою із ковбаси та сиру
Рецепт оладок з начинкою із ковбаси та сиру

У глибокій мисці взбийте яйця до отримання однорідної маси. Додайте йогурт або сметану за вашим вибором та ретельно перемішайте. Поступово додавайте просіяне борошно, продовжуючи змішувати, щоб уникнути утворення грудочок. Додайте сіль та соду, щоб оладки стали пухкими та ароматними.

Наріжте помідори тонкими кружечками. Далі наріжте ковбасу або шинку та сир дрібними кубиками. Підготуйте зелень, дрібно нарізавши цибулю, петрушку та кріп.

Додайте помідор, нарізану ковбасу або шинку, сир та зелень до миски з тістом. Помішайте всі інгредієнти до отримання однорідної консистенції.

Розігрійте сковорідку з невеликою кількістю олії на середньому вогні. Налийте на сковорідку невелику порцію тіста з начинкою, розподіліть його, щоб утворився тонкий шар.Смажте з обох сторін до золотистого кольору та готовності.

Як приготувати оладки з сиром та помідорами
Як приготувати оладки з сиром та помідорами

Після смаження вийміть оладки зі сковорідки та покладіть на паперовий рушник, щоб ввібрати зайву олію та подавайте їх гарячими. Прикрасіть їх додатковими тонкими кружечками помідора та зеленню для естетичного вигляду.

Подавати оладки можна, як самостійний сніданок, або як доповнення до перших страв. Оладки з начинкою ідеально смакують зі сметаною, соусом тартар або будь-яким іншим на ваш смак.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.