Спробувала на ювілеї свекрухи салат
”Олівʼє на пляжі” і одразу додала у своє меню: смачнющий літній варіант

Новий рецепт класичного салату "Олівʼє" обовʼязково прийдеться до вподоби вам та вашим друзям. Салат ідеально смакуватиме на будь-якому застіллі чи просто вечері вдома.

Літній період – це час свіжих овочів та проведення часу зі смачною їжею. Навіть класичні страви можуть бути трансформовані таким чином, щоб відобразити смак і аромат сезонних інгредієнтів. Салат “Олів’є” – це не лише улюблена страва в багатьох родинах, але й незмінний атрибут будь-якого святкування. У цій статті пропонуємо вам новий варіант цього класичного салату, де мариновані солоні огірки замінюються на свіжі, що додає нового та неповторного смаку цій давно улюбленій всіма страві.

Як приготувати класичний Олівʼє по-новому
Як приготувати класичний Олівʼє по-новому

Інгредієнти:

  • Картопля – 3 штуки
  • Морква середня – 1 штук
  • Лікарська ковбаса або яловичина – 300 грамів
  • Консервований горошок – 1/2 банки
  • Огірок свіжий – 2-3 штуки
  • Свіжа цибуля маленька – 1 штука
  • Майонез або сметана (кількість за смаком)
  • Сіль, чорний перець

Приготування:

Спочатку зваріть картоплю та моркву до готовності. Після цього варіть яловичину чи лікарську ковбасу до м’якості. Охолодіть всі інгредієнти перед тим, як продовжити.

Наріжте зварену картоплю, моркву, яловичину чи ковбасу, свіжі огірки та цибулю на однакові кубики. Покладіть їх у велику миску. Додайте консервований горошок. Посоліть та поперчіть за смаком. Додайте майонез або сметану та обережно змішайте, щоб усі інгредієнти були рівномірно вкриті соусом.

Літом класичний Олівʼє більше смакує зі свіжим огірком
Літом класичний Олівʼє більше смакує зі свіжим огірком

Пересипте салат у сервіровочну тарілку та за бажанням прикрасьте зеленню чи додатковими шматочками свіжих огірків.

Додавання свіжих огірків до цього традиційного салату не лише робить його більш літнім та освіжаючим, але і збагачує його вітамінами та мінералами. Свіжі огірки містять велику кількість води, що робить цей салат ідеальним вибором для гарячих літніх днів, допомагаючи зберегти водний баланс організму. Крім того, їх хрустка текстура і свіжий смак додають цьому салату нового шарму та неперевершеного смаку.

Цей новий варіант салату “Олів’є” зі свіжими огірками стане головною стравою на будь-якому літньому застіллі. Його легкий, освіжаючий смак вразить усіх гостей і залишить незабутні враження.

Популярне

Схожі статті

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Сумської збирає компліменти від всіх жінок України (ФОТО)

Георгій народився у другому шлюбі Анатолія Хостікоєва та Любов Кубюк. Звісно, як мама і тато, став актором. Нині знаменитий чоловік приміряє на себе різні цікаві образи.

Час від часу влаштовую рідним кавказький сніданок: готую справжні хачапурі по-аджарськи з листкового тіста

Майже справжні хачапурі по-аджарськи можна легко приготувати на українській кухні. Для цього знадобиться листкове тісто, а приготувати човник – справа рук техніки.

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.