Не салат, а справжній шедевр за копійки: ось що я готую з крабових паличок. Гості просто очуміли від смакоти

Салат з крабовими паличками за цим рецептом має абсолютно новий смак і не схожий на вже звичні салати. Готується він без майонезу, яєць, чи рису.

Крабові палички – дуже популярний продукт у нашій країні. Зазвичай з них готують різні закуски та салати. Більшість салатів з крабовими паличками практично ідентичні і схожі за смаком. Пропонуємо до вашої уваги абсолютно новий салат з крабами, який здивує вас своїм яскравим смаком. Він свіжий, соковитий та дуже смачний і у ньому немає майонезу, лише смачна лимонна заправка.

Необхідні інгредієнти:

  • крабові палички – 200 г;
  • морква – 1 шт;
  • зелена цибуля – 2 шт;
  • огірок свіжий – 2 шт;
  • консервована кукурудза – 200 г.

Для заправки:

  • лимонний сік – 2 ст.л;
  • соєвий соус – 1 ст.л;
  • олія – 2 ст.л;
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Крабові паличики нарізаємо тонкою соломкою і перекладаємо в салатник. Якщо крабові палички соковиті, ви можете їх просто розібрати на волокна. Обирайте якісні, соковиті крабові палички, адже саме від них залежить смак всієї страви.

Моркву та огірки тремо на тертку для корейської моркви і перекладаємо в салатник. Туди ж додаємо консервовану кукурудзу та дрібно нарізану зелену цибулю.

Рецепт нового салату з крабовими паличками без майонезу
Рецепт нового салату з крабовими паличками без майонезу

Для заправки змішайте лимонний сік, соєвий соус, олію, сіль та чорний перець. Найкраще обирати кунжутну олію, вона додасть приємного акценту страві. Та й інша рослинна олія сюди також підійде. За бажанням, у заправку можна вичавити зубчик часнику. Готовим соусом залийте салат і ретельно перемішайте.

Готовий салат можна відразу подавати до столу, а можна дати настоятися в холодильнику кілька годин. Він виходить дуже свіжим, трохи хрустким, соковитим і трішки пікантним. Всі інгредієнти в салаті відмінно поєднуються між собою, а заправка доповнює смак страви.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Один раз спробувала таку начинку для вареників і закохалась в цей рецепт. Ніжне тісто та секретний фарш

Вареники з м'ясом – страва, яка давно стала фаворитом у багатьох гурманів. Поєднання соковитого м'яса, засмажки з цибулі та ніжного тіста – це мега смачно. Спробуйте!

Рецептом поділилася подруга. Готується дуже просто, а яка ж смакота: млинцевий торт із грибною начинкою

Таку страву, як торт, всі сприймають виключно як десерт. Але все може бути зовсім інакше, і він чудово впорається з роллю основної страви. Сьогодні ми підготували рецепт млинцевого торта з грибами.

Обов’язково приготуйте такий м’ясний пиріг до святкового обіду: соковитий і ситний, до столу – ідеально

Ніжне домашнє тісто та смачна й соковита начинка – ідеальне поєднання. Розповідаємо, як здивувати своїх рідних справжнісіньким кулінарним шедевром.