Як я раніше не здогадалася так готувати макарони! Рецепт простіше простого, а смак виходить як у ресторані

Ці макарони з сиром в домашніх умовах можуть зрівнятися з вишуканою італійською пастою. Страва дуже проста, але водночас нереально смачна, ситна і цікава.

Макарони з сиром – відома американська страва, яка стоїть на ряду з бургерами та піцою. Часто в американських фільмах можна побачити, як діти та дорослі смакують смачненькими сирними макаронами.

Виявляється, приготувати такі макарони вдома дуже легко. Все робиться на одній сковороді і не треба бруднити купу посуду. Крім того, продукти для приготування страви доступні і не дорогі.

Необхідні інгредієнти:

  • макарони (сухі) – 200 г;
  • плавлений сирок – 1 шт;
  • молоко – 500 г;
  • сіль, перець за смаком;
  • сухий часник – 0,5 ч.л;
  • орегано (прованські трави) – 0,5 ч.л;
  • олія – 1 ст.л;
  • вершкове масло – 20 г.

Спосіб приготування:

Для цього рецепту важливо обрати плавлений сирок високої якості без добавок. Звертайте увагу, щоб на етикетці було написано “плавлений сир”, а не “сирний продукт”. Із неякісним сиром страва не вийде, адже він не розплавиться у страві.

Глибоку сковорідку ставимо на вогонь і наливаємо туди рослинну олію та додаємо вершкове масло. Коли масло розплавиться, всипаємо на пательню сухі макарони. Обсмажуємо їх 3 хвилини постійно помішуючи до дуже легкої золотистості.

Рецепт дуже смачних макаронів у сирному соусі з простих продуктів
Рецепт дуже смачних макаронів у сирному соусі з простих продуктів

В центр пательні кладемо цілий плавлений сирок і заливаємо все гарячим молоком. На цьому етапі додаємо до макаронів сіль, перець, сухий часник та орегано. Також можна брати й інші спеції.

Робимо під сковорідкою маленький вогонь, накриваємо її кришкою і варимо макарони приблизно 10 хвилин. Після цього макарони треба добре перемішати. Плавлений сир буде дуже м’яким, його потрібно розподілити по всій страві.

Рецепт дуже смачних макаронів у сирному соусі з простих продуктів
Рецепт дуже смачних макаронів у сирному соусі з простих продуктів

Після перемішування накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо макарони ще 2-3 хвилини.

Страва готова! Подавайте такі макарони гарячими разом з м’ясом та свіжими салатами.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.