“Брежнєвське” картопляне пюре з секретним інгредієнтом. Рецепт з буфету на заводі: з’їдається і без кетчупу

Варто спробувати першу ложку цього смачного картопляного пюре, як ви й повірити не зможете, що страва може бути настільки смачною. Розповідаємо про найкращий рецепт.

Приготування картопляного пюре може займати не більш як 15 хвилин вашого часу. Розповідаємо про секретний рецепт, яким раніше часто користувались у буфетах. Від цієї страви буквально втрачали свідомість, адже вона була настільки апетитною, що й повірити було важко.

Ніяких особливих секретів у приготуванні такого картопляного пюре немає. Втім, кожна друга господиня мріяла про те, аби заволодіти цим рецептом. Ділимось секретом страви, яку й досі хочуть навчитись готувати багато людей.

Кулінари розповіли, як швидко та смачно приготувати картопляне пюре до обіду чи вечері
Кулінари розповіли, як швидко та смачно приготувати картопляне пюре до обіду чи вечері

Інгредієнти:

  • 4 середні картоплини;
  • 1/2 чашки твердого сиру;
  • 1/4 чашки вершкового масла;
  • Сіль і перець на смак;
  • Зелень на смак.

Як приготувати:

Для початку потрібно очистити картоплю від шкірки та нарізати її на кубики. Наступним кроком потрібно помістити нарізану картоплю в каструлю, додати до неї воду, щоб вона повністю покрила овоч, а потім потрібно додати в каструлю трохи солі.

Доведіть воду до кипіння, а потім зменште вогонь до середнього і продовжуйте варити картоплю протягом 15-20 хвилин, або доки вона не стане м’якою. Відцідіть воду з картоплі та поверніть її назад у каструлю. Додайте вершкове масло або оливкову олію та натертий на тертці твердий сир.

За допомогою товкушки потрібно перетворити картоплю на однорідну масу. Якщо під час приготування пюре не вистачає рідини, додайте трішки води, яка залишилась після варіння картоплі. Приправте пюре улюбленими спеціями на власний смак. Подавайте картопляне пюре з твердим сиром гарячим, прикрасивши зеленню за бажанням.

Кулінари розповіли, як швидко та смачно приготувати картопляне пюре до обіду чи вечері
Кулінари розповіли, як швидко та смачно приготувати картопляне пюре до обіду чи вечері

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.