Плавлений сирок купую через день. Рецепт смачного салату-намазки за 5 хвилин: на другий день ще смачніший

Як приготувати смачну закуску до свого столу, розповідають кулінари. Для цього потрібно всього лише 5 хвилин вашого часу та мінімум зусиль. Результат залишить тільки найкращі враження.

Приготувати смачну намазку для бутербродів можливо з мінімуму інгредієнтів. Для цього вам потрібно просто змішати запропоновані продукти та подати їх зі шматочком підсмаженого на грилі свіжого хлібу.

Для того, аби така намазка перетворилась на салат, достатньо прикрасити її свіжими овочами, аби розбавити ніжний смак плавленого сиру. Після цього можете сміливо подавати закуску до столу та очікувати на найкращі компліменти від своїх гостей і рідних.

Кулінари розповіли, як із плавленого сиру приготувати смачний салат, який може стати намазкою
Кулінари розповіли, як із плавленого сиру приготувати смачний салат, який може стати намазкою

Інгредієнти:

  • 200-250 грамів плавленого сиру;
  • 150-200 грамів бекону;
  • 2 середні солоні огірки;
  • 3-4 столові ложки майонезу;
  • Сіль і перець на смак;
  • Свіжа зелень для прикраси або хліб для подачі.

Як приготувати:

Приготуйте бекон, підсмаживши його на сковороді до золотисто-коричневого кольору. Після цього перекладіть його зі сковороди та дайте охолонути на паперовому рушнику, щоб він увібрав зайву олію. Натріть плавлений сир на найменшу секцію на тертці. У великій мисці з’єднайте нарізаний бекон, плавлений сир і солоні огірки.

Додайте майонез до інгредієнтів у мисці та добре перемішайте, щоб усе було рівномірно покрите майонезом. Приправте суміш сіллю і перцем на власний смак. Перед подачею залиште салат у холодильнику принаймні на 30 хвилин, щоб він добре охолодився.

Подавайте салат із плавленим сиром, беконом, солоними огірками та майонезом, прикрасивши його свіжою зеленню на власний розсуд. Ви також можете подавати його з хлібом, аби гості куштували його саме таким чином.

Кулінари розповіли, як із плавленого сиру приготувати смачний салат, який може стати намазкою
Кулінари розповіли, як із плавленого сиру приготувати смачний салат, який може стати намазкою

Смачного!

Популярне

Схожі статті

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.