Ну все, більше піцу не купую: цариця запіканок у нашій родині. Беру молоду капусту і 2 яйця, сіль та перчик

Апетитна й така соковита запіканка точно замінить піцу на вашому столі. З додаванням молодої капусти ви отримаєте неймовірну страву, яка підкорить кожного.

Б’ємось об заклад, що ви й повірити не могли в те, що приготувати капустяну запіканку насправді так просто. Для того, аби зробити її дійсно смачною, не потрібно багато продуктів. Соковита молода капуста сама по собі здатна перетворити будь-яку страву чи закуску на витвір мистецтва.

Для приготування вам знадобиться мінімум продуктів, що зробить процес не лише простим, але й бюджетним. Гарантуємо, що така запіканка сподобається і господиням, і дорослим, і маленьким членам родини.

Кулінари поділились надзвичайно простим рецептом апетитної запіканки з додаванням капусти
Кулінари поділились надзвичайно простим рецептом апетитної запіканки з додаванням капусти

Інгредієнти:

  • 500 грамів молодої капусти;
  • 2 яйця;
  • 100 грамів твердого сиру;
  • 1 цибулина;
  • 2 ст. ложки рослинної олії;
  • Сіль і перець на смак;
  • Петрушка для подачі.

Як приготувати:

Попередньо розігрійте духовку до 180°C. Далі потрібно нарізати молоду капусту на соломку або тонкі смужки. Дрібно наріжте цибулю. Розігрійте рослинну олію в сковороді на середньому вогні. Додайте цибулю та смажте до м’якості.

Додайте нарізану капусту до цибулі та продовжуйте смажити, помішуючи, до м’якості капусти, це займе близько 5-7 хвилин. Додайте сіль і перець на свій смак. Поки капуста смажиться, збийте яйця у мисці, додайте сіль і перець та перемішайте все.

Намажте форму для запіканки маслом або олією. Викладіть смажену капусту у форму, рівномірно розподіліть її. Влийте збиті яйця зверху на капусту. Натріть сир на крупну тертку і рівномірно розподіліть його зверху на запіканці.

Поставте форму в попередньо розігріту духовку та запікайте протягом 20-25 хвилин, поки сир не розтане і злегка не підсмажиться. Після приготуванні дістаньте форму з духовки, посипте свіжою зеленню та подавайте запіканку гарячою.

Кулінари поділились надзвичайно простим рецептом апетитної запіканки з додаванням капусти
Кулінари поділились надзвичайно простим рецептом апетитної запіканки з додаванням капусти

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.