За столом буде тиша, бо всі їстимуть цей смачний десерт: лінивий торт з “Вушок” і домашнього заварного крему

Приготувати торт, який можна порівняти з професійним, доволі просто. Все, що від вас треба – зробити вдалий домашній заварний крем за легким рецептом.

Надзвичайно ніжний, але водночас не занадто “важкий” для шлунку – ось він, ідеальний домашній торт. Для його приготування вам не потрібно витрачати купу грошей, але гості саме так і подумають, адже на смак він нагадуватиме дорогий десерт із кондитерської.

Розповідаємо про найкращий рецепт, який тільки можна знайти на просторах Інтернету. Такий легкий у виконанні й смачний у результаті він сподобається і зайнятим господиням, і тим, хто не полюбляє проводити час на кухні.

Кулінари розповіли, як приготувати смачний торт із заварним кремом – вийде, як із кондитерської
Кулінари розповіли, як приготувати смачний торт із заварним кремом – вийде, як із кондитерської

Інгредієнти:

  • 500 г печива “Вушки”;
  • 500 мл молока;
  • 4 жовтки;
  • 100 г цукру;
  • 30 г борошна;
  • 1 чайна ложка ваніліну.

Як приготувати:

Почнімо з приготування заварного крему. У каструлю треба налити молоко і поставити на середній вогонь, доки воно не нагріється. Молоко має бути достатньо теплим, але доводити його до кипіння не можна.

У мисці ретельно змішайте жовтки з цукром до однорідності. Додайте борошно та знову змішайте, поки не отримаєте гладку суміш. Поступово додавайте гаряче молоко у суміш з жовтків, постійно помішуючи, щоб уникнути згортання жовтків.

Суміш у каструлі поверніть на вогонь. Продовжуйте варити на середньому вогні, постійно помішуючи, доки крем не загусне. Це зазвичай займає близько 5-7 хвилин. Якщо ви використовуєте ванілін, додайте його до крему зараз і добре перемішайте.

Тепер потрібно зняти каструлю з вогню і дати крему трохи охолонути. Тим часом у красивій скляній формі викладіть перший шар печива. Його покрийте заварним кремом і зверху знову викладіть печиво. Продовжуйте процес, поки не закінчиться печиво та заварний крем. Зверху прикрасьте все тертим шоколадом, свіжими ягодами чи будь-яким іншим улюбленим способом.

Кулінари розповіли, як приготувати смачний торт із заварним кремом – вийде, як із кондитерської
Кулінари розповіли, як приготувати смачний торт із заварним кремом – вийде, як із кондитерської

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.