З настанням весни готую улюблений пиріг мого чоловіка: з яйцями та свіжими овочами. Рецепт ситної вечері

Приготувати смачний пиріг – найкраще рішення, яке ви можете прийняти. А найкраще воно, бо вам не доведеться витрачати на процес багато часу чи сил.

Багато господинь зі впевненістю заявляють – не може бути найкращого рішення, ніж нагодувати свою родину пирогом. Таке частування готується доволі просто, а в результаті у вас виходить ситна вечеря для кожного члена сім’ї.

Немає потреби докладати особливих зусиль для приготування тієї чи іншої страви, достатньо просто змішати декілька інгредієнтів та слідувати інструкціям і порадам. Отже, ділимось простим і вдалим рецептом апетитного частування.

Кулінари розповіли, як приготувати смачний пиріг з яйцями та свіжими овочами – рецепт на мільйон
Кулінари розповіли, як приготувати смачний пиріг з яйцями та свіжими овочами – рецепт на мільйон

Інгредієнти

Для тіста:

  • 200 г масла;
  • 300 г борошна;
  • 1 яйце;
  • 1/2 чайної ложки солі;
  • 2-3 ст. ложки холодної води;

Для начинки:

  • 4-5 великих яєць;
  • 1 цибуля;
  • 1 перець;
  • Банка консервованої квасолі;
  • 100 г грибів;
  • 100 г сиру;
  • Сіль і перець на смак.

Як приготувати:

Почніть із підготовки тіста. Просійте борошно в миску і додайте нарізане холодне масло. Перетріть масло з борошном до отримання крихти. Додайте яйце, сіль і холодну воду. Замісіть тісто до гладкості. Заверніть його в плівку та поставте у холодильник на 30 хвилин.

Тим часом підготуйте начинку. Розігрійте олію в сковороді на середньому вогні. Додайте цибулю та смажте до м’якості. Додайте нарізаний перець, квасолю та гриби. Смажте, поки овочі не стануть м’якими.

В іншій мисці збийте яйця, додайте сіль і перець на смак. Збийте до однорідності. Поверніться до тіста. Розкачайте його під розмір форми для випікання. Загорніть краї вгору. Рівномірно розподіліть смажені овочі по дну тіста. Посипте все тертим сиром.

Повільно влийте суміш яєць зверху на овочі та сир. Випікайте у попередньо розігрітій духовці до золотистого кольору при температурі 180°C протягом 25-30 хвилин. Подається пиріг гарячим або охолодженим.

Кулінари розповіли, як приготувати смачний пиріг з яйцями та свіжими овочами – рецепт на мільйон
Кулінари розповіли, як приготувати смачний пиріг з яйцями та свіжими овочами – рецепт на мільйон

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.