Ліниві млинці з гарбузом на сковороді: виходять такі ситні, що наїдаюсь тільки ними. Рецепт від свекрухи

Ніжні гарбузові оладки готуються дуже швидко та чудово смакують як із солоними соусами, так і з солодким варенням. Ділимось найкращим і найшвидшим рецептом!

Гарбузові оладки – ситна, поживна та корисна закуска, якою можна доповнити основну страву або ж перекусити, аби втамувати голод. Готується вона за лічені хвилини, а процес приготування не відрізняється від того, як ви звикли готувати звичайні оладки.

Кулінари розповіли, як приготувати смачні оладки з гарбузом – апетитний сніданок і закуска
Кулінари розповіли, як приготувати смачні оладки з гарбузом – апетитний сніданок і закуска

Інгредієнти:

  • 1 маленький гарбуз;
  • 1 яйце;
  • 1 столова ложка цукру;
  • 1 склянка борошна;
  • 1 чайна ложка розпушувача;
  • Дрібка солі;
  • Рослинна олія для смаження.

Як приготувати:

Почати варто із замісу тіста. Для цього потрібно взяти велику миску, збити там яйце разом із цукром до отримання пишної піни та однорідної консистенції. Додайте туди ж тертий на дрібну тертку гарбуз, попередньо очищений від шкірки. Добре все перемішайте.

В іншій мисці змішайте борошно, розпушувач і сіль. Якщо ви готуєте солодкі оладки, то можете також використовувати корицю й мускатний горіх. Поступово додавайте сухі інгредієнти до миски з гарбузом і яйцем, помішуючи до отримання однорідного тіста. Якщо тісто занадто густе, можна додати трохи молока або води.

Розігрійте сковороду з олією на середньому вогні. Ложкою розкладіть порції тіста на розігріту сковороду. Оладки смажте з обох сторін до золотистого кольору, це зазвичай займає близько 2-3 хвилини з кожного боку.

Після смаження перекладіть оладки на тарілку з паперовим рушником, який допоможе прибрати надмірну олію. Повторюйте процес до використання всього тіста. Подаємо гарбузові оладки гарячими з медом, кленовим сиропом, йогуртом або вашим улюбленим топінгом.

Кулінари розповіли, як приготувати смачні оладки з гарбузом – апетитний сніданок і закуска
Кулінари розповіли, як приготувати смачні оладки з гарбузом – апетитний сніданок і закуска

Ви можете приготувати оладки солоними й солодкими, все залежить виключно від того, якою закускою ви хочете поласувати. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.