Приготую його на Великдень: салат з грибами та куркою, який не дає мені спокою. Приберегла цей рецепт

Такий смачненький салат слід приготувати хоча б раз. Проте, варто вам буде його спробувати, як готувати цю апетитну закуску захочеться буквально кожного дня.

Ви можете приготувати цей салат, розклавши його шарами, а можете просто змішати всі інгредієнти та насолоджуватись смаком – це не грає великої ролі. Втім, зазначають експерти, у результаті на вашому столі буде стояти дійсно смачна закуска, яка точно здатна приємно здивувати гостей і навіть домашніх критиків. Ділимось рецептом.

Кулінари розповіли, як приготувати смачний салат із сухариками та куркою на своїй кухні
Кулінари розповіли, як приготувати смачний салат із сухариками та куркою на своїй кухні

Інгредієнти:

  • 200 грамів курячого філе;
  • 200 грамів свіжих грибів;
  • 100 грамів твердого сиру;
  • 1 морква;
  • 1 червона цибуля;
  • 2-3 ст. ложки майонезу;
  • Сіль і чорний перець;
  • Свіжа зелень.

Як приготувати:

Якщо куряче філе ще не готове, відваріть його або посмажте на сковороді з використанням олії до готовності. Наріжте готове й охолоджене м’ясо на кубики. У сковороді розігрійте олію на середньому вогні.

Додайте гриби та смажте їх до того моменту, поки вони не стануть золотистими. Вони також мають випустити весь сік. Дайте їм трохи охолонути. У великій мисці змішайте куряче філе, гриби, попередньо очищені та нарізані овочі, а також – тертий твердий сир. Додайте майонез у салат і добре його перемішайте до однорідності.

Приправте свою закуску сіллю та перцем на власний смак. Перед подачею залиште салат у холодильнику на приблизно 30 хвилин, щоб аромати добре змішалися між собою. Перед подачею прикрасьте салат свіжою зеленню, якщо полюбляєте.

Кулінари розповіли, як приготувати смачний салат із сухариками та куркою на своїй кухні
Кулінари розповіли, як приготувати смачний салат із сухариками та куркою на своїй кухні

Подавайте готову закуску обов’язково охолодженою, адже саме так вона смакує набагато краще. Ви можете додатково прикрасити салат сухариками – домашніми або магазинними. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.