Червона капуста й житні грінки – хіба щось ще потрібно? Найпростіший рецепт салату до свята й просто так

Соковита червона капуста з сухариками – ідеальний тандем до вашого столу. Пропонуємо приготувати апетитну закуску, яка буквально стане легендою для господинь.

Салат – улюблений вид страви для багатьох із нас. Готуються вони здебільшого неймовірно легко, а результат не змушує у собі розчаруватись, адже виходить апетитне й доволі ситне частування. Будь-кому, і початківцям, і професіоналам, вдасться приготувати частування за лічені хвилини.

Кулінари поділились рецептом смачного салату з додаванням червоної капусти та сухариків
Кулінари поділились рецептом смачного салату з додаванням червоної капусти та сухариків

Інгредієнти:

  • 500 грамів червоної капусти;
  • 1 морква;
  • 1 болгарський перець;
  • 100 грамів горіхів;
  • Сіль і перець;
  • 3-4 столові ложки оливкової олії
  • 2 столові ложки оцту;
  • Сухарики.

Як приготувати:

Нічого важкого у приготуванні цього салату немає. Починати варто з підготовчого етапу – очистьте та помийте всі овочі. З перцю виріжте серединку, а моркву очистьте від шкірки. З капусти зніміть верхнє листя. Наріжте всі овочі та підготуйте посуд, в якому будете змішувати салат.

У великій мисці змішайте нарізану червону капусту, терту на дрібній тертці моркву та нарізаний болгарський перець. Туди ж додайте подрібнені горіхи, якщо бажаєте – насіння соняшнику чи гарбуза. Так смак готового салату буде набагато кращим та насиченішим.

В окремій маленькій мисці змішайте оливкову олію, бальзамічний оцет або лимонний сік, трішки солі та перцю, а також – свої улюблені спеції. Перемішайте все, поки інгредієнти не розчиняться в олії. Залийте салат отриманою заправкою і добре перемішайте, щоб усі інгредієнти добре просочились соусом. Залиште салат на декілька годин у холодильнику. Перед подачею додайте сушені сухарики.

Кулінари поділились рецептом смачного салату з додаванням червоної капусти та сухариків
Кулінари поділились рецептом смачного салату з додаванням червоної капусти та сухариків

Готовий салат подавайте до столу разом з іншими стравами. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.