Смачний десерт практично з нічого. Сім’я в захваті: рецепт соковитого і ніжного сирного чізкейка

Десерти - це те, що полонить кожного з нас. У всіх ховається ласун. Сьогодні ми підготували апетитний рецепт смачного, соковитого і ніжного чізкейка, в який ви закохаєтесь з першої ж спроби.

Для приготування цього рецепта нам знадобитися:

  • Шоколадне печиво – 450 грамів
  • Масло вершкове – 100 грамів
  • Сир – 400 грамів
  • Сметана – 200 грамів
  • Цукор – 70 грамів
  • Яйця – 2 штуки
  • Сіль – 1 щіпка

Для початку підготуємо необхідні інгредієнти. Замість сметани можна використовувати вершки з жирністю 30%. Краще взяти магазинні, а не фермерські. Печиво найкраще вибрати пісочне та шоколадне.

Для приготування основи для чізкейка розламуємо печиво на частини та подрібнюємо його в блендері або в щільному целофановому пакеті до стану крихти. Розтоплюємо вершкове масло і висипаємо у нього пісочну крихту. Викладаємо отриману масу у форму для запікання, рівномірно розподіляємо по дну і бортикам. Це буде основою для чізкейка.

Тепер переходимо до начинки. У блендері змішуємо сир, сметану (або вершки), цукор, курячі яйця і трохи ванільного цукру для аромату. Додаємо трохи солі, щоб підкреслити солодкість начинки. Збиваємо все в однорідну масу за допомогою занурювального блендера.

Сирний чізкейк
Сирний чізкейк

Далі час переходити до запікання. Виливаємо приготовану начинку на основу у формі та відправляємо її в розігріту духовку на середній рівень за температури 180 градусів. Випікаємо чізкейк приблизно 35-40 хвилин до рум’яності. Готовність десерту можна перевірити за щільністю начинки – вона не повинна бути рідкою.

Можна переходити до подачі. Виймаємо чізкейк із духовки і даємо йому охолонути у формі мінімум 2-3 години в холодильнику. Потім виймаємо його з форми і даємо ще трохи охолонути. Начинка стане щільнішою під час охолодження. Прикрашаємо сирний чізкейк за бажанням, і можна подавати на стіл.

Смачний чізкейк готовий!

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.