Беру куряче філе і готую геніальний салат “Задоволений чоловік”. Смачний рецепт з простих продуктів на свято

Салат за цим рецептом оцінять не лише жінки, але й чоловіки. Страва виходить доволі ситною, але при цьому дуже ніжною, смачною і має свіжу нотку.

Важко уявити будь-яке застілля без закусок, чи салатів. Хтось, ще досі подає на святковий стіл радянські Шубу та Олів’є. Та більшість українських господинь люблять дивувати гостей новими стравами з цікавим поєднанням продуктів.

Пропонуємо до вашої уваги рецепт нового салату з куркою, який має назву “Задоволений чоловік”. Назва салату повністю його виправдовує. Ваш чоловік дійсно буде задоволений, скоштувавши цей смачний та ніжний салат.

Необхідні інгредієнти:

  • куряче філе – 2 шт;
  • консервована кукурудза – 0,5 шт;
  • твердий сир – 150 г;
  • огірок свіжий – 1 шт (крупний);
  • яйця – 6 шт;
  • майонез – 200 г;
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Для цього рецепту куряче філе можна відварити, або запекти. Для того, щоб варена грудка залишалася соковитою, варіть її після закипання 20 хвилин, а після цього залиште охолоджуватися в бульйоні, де вона варилася.

Курку нарізаємо кубиком і викладаємо в миску для подачі салату. Якщо ви хочете, щоб страва мала ефектну круглу форму, скористайтеся кондитерським кільцем.

Рецепт смачного і соковитого салату з куркою
Рецепт смачного і соковитого салату з куркою

Шар з курки треба змастити щедрим шаром майонезу. Далі викладаємо консервовану кукурудзу, розрівнючи її тонким шаром. Кукурудзу змащуємо майонезом.

На кукурудзу викладаємо натертий сир. Його краще потерти на дрібну тертку, тоді сир буде більш ніжним у салаті. Робимо сіточку з майонезу. Далі викладаємо нарізані дрібним кубиком огірки і знову трішки майонезу.

Рецепт смачного і соковитого салату з куркою
Рецепт смачного і соковитого салату з куркою

Відварені яйця розділяємо на білки та жовтки. Жовтки тремо на дрібній тертці і викладаєм у салат. Цей шар присолюємо і змащуємо майонезом. Завершальним шаром викладаємо натерті на дрібну тертку білки. Їх не потрібно приминати ложкою, залиште їх повітряними.

Готовий салат можна відразу подавати до столу, а можна дати настоятися кілька годин в холодильнику.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.