Такий торт в АТБ не купиш. Коржі з печива “Марія” і ніжний крем: зробила на пробу і закохалась у смак

Цей рецепт цінують за те, що випікати коржі не потрібно. Основою під крем слугує печиво "Марія". Тож залишиться лише приготувати крем і намастити. Виходить дуже смачно.

Вам знадобиться:

  • 400 г печива “Марія”;
  • 300 г кисломолочного сиру;
  • 250 г вершкового масла;
  • 100 г цукрової пудри;
  • 50 мл вершків;
  • 10 г ванільного цукру;
  • 1 скл. кави;
  • 1 жменя ягід журавлини.
Торт із печива Марія з вершковим кремом та ягодами журавлини

Щоб приготувати торт без випікання, змішайте кисломолочний сир із вершками, цукровою пудрою, ванільним цукром. Збийте зануреним блендером, щоб вийшла однорідна маса.

Торт із печива Марія з вершковим кремом та ягодами журавлини

В окрему мисочку покладіть вершкове масло з рештою цукрової пудри. Збийте міксером. Маса має стати пишною та посвітлішати. Змішайте масляну й сирну суміші. Перемішайте лопаткою, щоб крем став однорідним.

Торт із печива Марія з вершковим кремом та ягодами журавлини

Візьміть велику пласку тарілку. Печиво “Марія” по черзі вмочайте у склянку з кавою і викладайте на блюдо в один ряд. Щоб печиво не зсувалося, поверхню тарілки змастіть невеликою кількістю крему.

Торт із печива Марія з вершковим кремом та ягодами журавлини

Змастіть печиво кремом. Викладіть другий шар печива, змоченого в какао, і знову крем. Таким же чином зберіть весь торт. Верхній шар печива змастіть кремом зверху та по боках.

Торт із печива Марія з вершковим кремом та ягодами журавлини

Трішки печива подрібніть на крихту й присипте нею торт. Прикрасьте десерт ягодами журавлини. Можете взяти інші ягоди чи фрукти. Треба, щоб торт без випікання настоявся у холодильнику не менше 4 годин.

Якщо є бажання зробити інший торт без випікання, скористайтеся відеорецептом:

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.