Молоко, що підгуляло, манка і розпушувач. Я не втомлююся їх готувати: смачні коржики на сковороді за 5 хв

Коржики на домашньому кефірі – найкраща закуска, яку ви тільки можете приготувати. Вона вийде надзвичайно ситною й апетитною, варто тільки виконати все за інструкціями.

Домашні коржики – ідеальне частування, що так просто готується. На нього не потрібно витрачати багато часу чи сил, а найсмачніше виходить, якщо для такої закуски використовувати не зовсім свіже домашнє молоко.

Коржики, приготовані з натуральних домашніх продуктів, смакують у рази краще. Втім, коли готуєш щось від чистого серця, то завжди виходить справжня смакота. Отже, якщо ви вже загорілись бажанням спробувати домашнє частування, беріться до приготування!

Господиня розповіла про те, як приготувати коржики, щоб вони вийшли набагато смачнішими
Господиня розповіла про те, як приготувати коржики, щоб вони вийшли набагато смачнішими

Інгредієнти:

  • 1 склянка манки;
  • 1 склянка кефіру;
  • 2 яйця;
  • 2 ст. ложки цукру;
  • 1 ч. ложка розпушувача;
  • Дрібка солі;
  • Рослинна олія.

Як приготувати:

Для початку у глибокій мисці змішайте манку та кефір. Залиште суміш на 15-20 хвилин, щоб крупа мала змогу набрати води та набути м’якої консистенції. В іншій мисці тим часом збийте яйця разом із цукром до однорідності. Влийте збиті яйця до суміші з манкою та кефіром. Добре перемішайте.

Додайте розпушувач і сіль до тіста, а потім знову все добре перемішайте, поки не отримаєте повністю однорідне тісто для коржиків. Розігрійте сковороду з олією на середньому вогні. Ложкою викладайте порції тіста на розігріту сковороду, формуючи коржики.

Ви можете робити їх більшими, а можете смажити мініатюрну випічку. Готуйте коржики з обох сторін до золотистого кольору, для цього знадобиться близько 2-3 хвилини з кожного боку. Повторюйте процес до закінчення всього тіста.

Господиня розповіла про те, як приготувати коржики, щоб вони вийшли набагато смачнішими
Господиня розповіла про те, як приготувати коржики, щоб вони вийшли набагато смачнішими

Врешті-решт на вашому столі стоятиме ціла гора неймовірно смачних і таких ніжних коржиків. Ви можете подавати їх зі сметаною, солодкими топінгами чи домашнім варенням. Закуска однаково добре смакуватиме і до солоних страв, і просто до чаю чи кави. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Десь таке вже бачили: Андрій Бєдняков знімає шоу, яке ідентичне проєкту Кацуріна. Дорофєєву теж забере?

Все більше набуває популярності гастро-шоу Міші Кацуріна та Антона Птушкіна. Проте не тільки вони хочуть розвиватися з цьому напрямку. Як в цій сфері опинився телеведучий Андрій Бєдняков?

Він стане вашим улюбленим: рецепт святкового рулету з курятини, який просто тане у роті

Курячий рулет – дуже смачна та оригінальна страва, яка урізноманітнить ваш святковий стіл. Готуються такі рулети дуже просто, а смак у них неперевершений.

Слідом за Потапом забуде дорогу додому: Каменських підкорює іспанське телебачення неоднозначною піснею

Знаменита співачка Настя Каменських все частіше зʼявляється на іспанському телебаченні та все рідше на українському. Невже артистка планує кардинальні зміни у творчому шляху?