Коли омлет на сніданок вже “приївся”, готую піцу за 15 хвилин: головне – не забути розморозити тісто ввечері

Якщо вам набридли звичні омлет та яєчня на сніданок, спробуйте приготувати цю просту, але настільки смачну піцу. Соковита начинка вам точно сподобається.

Оскільки тісто для цього рецепта місити не потрібно, то й піца у вас вийде неймовірно швидко та просто. Ви можете поспати зайві пів години з самого ранку, варто лише не забути дістати з морозильної камери розморожуватись головний інгредієнт.

Для начинки ви можете використовувати запропоновані у рецепті інгредієнти, а можете дозволити своїй фантазії вигадати інші цікаві комбінації. У результаті на вашому столі буде стояти ароматна випічка щойно з печі. Такий сніданок точно оцінять усі домашні.

Як приготувати смачну піцу з доступних інгредієнтів – дуже швидкий рецепт на сніданок
Як приготувати смачну піцу з доступних інгредієнтів – дуже швидкий рецепт на сніданок

Інгредієнти:

  • 1 упаковка готового листкового тіста;
  • 2 столові ложки томатного соусу;
  • 3-4 штуки печериці;
  • 150 грамів тертого сиру;
  • 2-3 помідори чері;
  • 100 грамів пепероні;
  • Італійські сушені трави;
  • Сіль та перець на смак;
  • Оливкова олія.

Як приготувати:

Перш ніж розпочати процес приготування піци, нагрійте духовку до 200 градусів Цельсія. Потім розкачайте аркуш листкового тіста на робочому місці, присипаному борошном.

Далі викладіть тісто на деко, в якому будете випікати піцу, змащене олією або покрите пергаментним папером. Розподіліть томатний соус рівномірно по всій поверхні листкового тіста, залишаючи краї вільними – це будуть бортики.

Викладіть нарізані овочі та ковбаску зверху на соус. Можете використовувати будь-які ваші улюблені овочі або складові для начинки для піци. Посипте верх піци тертим сиром та італійськими травами. Приправте все сіллю та перцем на власний смак.

Випікайте піцу у вже розігрітій духовці приблизно 15-20 хвилин, або доки краї тіста не стануть золотистими, а сир не розтане та не стане рум’яним. Після приготування, дістаньте піцу з духовки та дайте їй трохи охолонути перед розрізанням.

Як приготувати смачну піцу з доступних інгредієнтів – дуже швидкий рецепт на сніданок
Як приготувати смачну піцу з доступних інгредієнтів – дуже швидкий рецепт на сніданок

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.