Беру 2 варені буряки та мариновані огірочки, щоб приготувати це розкішний салат: зʼїдається на раз-два

Всього з трьох інгредієнтів, один з яких варений буряк, можна приготувати смачний та освіжаючий салат, який знайде місце на будь-якому столі. Гості не залишаться до нього байдужим, бо це – смачно.

Буряки багаті вітамінами та мінералами, корисними кислотами, вони містять волокна, які сприяють здоровому травленню. В цих овочах багато антиоксидантів, які захищають клітини організму від шкідливого впливу навколишньої середи. Тому цей овоч не просто смачний, а й дуже корисний. З ним можна приготувати безліч салатів, які прийдуться до смаку навіть вибагливим гурманам, і ось один із них.

Рецепт смачного салату з буряками та маринованими огірками
Рецепт смачного салату з буряками та маринованими огірками

Інгредієнти:

  • 2 варені буряки
  • 2 солоних огірки
  • 2 цибулі
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • 1/3 чайної ложки цукру
  • Чорний перець, сіль
  • Петрушка
  • 2 столові ложки майонезу

Приготування:

Варені буряки очистіть і натріть на крупну терку. Солоні огірки наріжте соломкою або також натріть на терці. Цибулю наріжте напівкільцями або кубиками.

У тарілочці змішайте рослинну олію, цукор, чорний перець та петрушку. Додайте майонез і ретельно перемішайте, щоб заправка стала однорідною.

Як приготувати буряковий салат з маринованими огірками
Як приготувати буряковий салат з маринованими огірками

У великій посудині об’єднайте нарізані буряки, огірки та цибулю. Додайте підготовлену заправку та ретельно перемішайте, щоб всі інгредієнти були покриті заправкою. Подайте буряковий салат на стіл, прикрасивши його додатковою петрушкою чи тертим сиром, якщо бажаєте. Насолоджуйтесь цим неповторним смаком разом з різноманітними стравами або просто як самостійним обідом чи вечерею.

Цей буряковий салат не лише смачний, але й здоровий завдяки вмісту в ньому корисних речовин. Він точно прийдеться до смаку вашій родині та гостям, і стане улюбленим стравою на вашому столі. Подавати салат можна як доповнення до мʼяса, котлет, а також він чудово смакуватиме з малосольним оселедцем.

Популярне

Схожі статті

Натираю 1 плавлений сирок і 1 яйце: чи то салат, чи то намазка, але стала “коронною” на моєму столі

З найпростіших продуктів можна приготувати намазку, яка стане відмінним доповненням до будь-якого обіду чи вечері. Лише за 15 хвилин вашого часу смачна страва вже буде красуватися на вашому столі. 

Син Софії Ротару показав, як нині виглядає матуся: жінці 76 років, а на вигляд не більше сорока п’яти

Єдиний син Софії Ротару Руслан Євдокименко розмістив у себе в Інстаграмі свіжу світлину мами. 76-річна жінка вражає своїм моложавим виглядом та оптимістичним настроєм.

Потап образився і заблокував Позитива у соцмережах після критики на свою адресу: від дружби до “ігнору”

Потап та Позитив багато років були не тільки колегами, а й добрими друзями, які пліч-о-пліч проходили через терти сучасного шоу-бізнесу. Які кішка пробігла між ними сьогодні?