Коли купляю крабові палички, роблю з них не салат, а смажу у сирному клярі: виходить смачна закуска

Приготувати швидку та креативну закуску можна зі звичайної пачки крабових паличок. Просто треба посмажити їх у клярі й нова, цікава страва готова до подачі на стіл.

Потрібно зустріти гостей або просто порадувати себе чимось новим і неперевершеним? Спробуйте цей захоплюючий рецепт смажених крабових паличок в сирному клярі. Це поєднання ніжності крабових паличок зі смаком твердого сиру в клярі точно створить незабутні враження. Смачна закуска, яка готується не більше 15 хвилин вразить не тільки легкістю приготування, а й смаком.

Як приготувати крабові палички в сирному клярі
Як приготувати крабові палички в сирному клярі

Приготування:

  • 10 крабових паличок (250 г)
  • 100 грамів твердого сиру
  • 2-3 склянки борошна
  • 2 яйця
  • 2 столові ложки майонезу
  • Сіль за смаком
  • Чорний молотий перець за смаком
  • 6-7 столових ложок олії для смаження

Приготування:

Наріжте крабові палички на половинки за бажанням, або використовуйте цілі. Натріть твердий сир на дрібній терці. Розігрійте олію у глибокій сковороді на середньому вогні.

У великій мисці збийте яйця разом з майонезом до отримання однорідної маси. Додайте тертий сир до яєчної суміші і добре змішайте.

Додайте борошно поступово, помішуючи, до отримання консистенції густого кляру. Соліть і перчіть за смаком.

Рецепт смачної закуски зі смажених крабових паличок
Рецепт смачної закуски зі смажених крабових паличок

Обережно занурте кожну крабову паличку у кляр, щоб повністю покрити їх. Помістіть покриті крабові палички у розігріту олію і смажте з обох сторін до золотистого кольору (приблизно 2-3 хвилини з кожного боку). Перекладіть готові смажені крабові палички на паперовий рушник, щоб зняти зайвий жир.

Прикрасьте смажені крабові палички зеленню чи лимоном. Подавайте гарячими, разом з улюбленим соусом або салатом.

Тепер, коли ви маєте в арсеналі цей рецепт, він точно стане вашою секретною зброєю у кулінарних баталіях. Пригостіть цією цікавою закускою друзів та родину, і вони точно залишаться під приємними враженнями.

Популярне

Схожі статті

Смаколик дитинства. Рецепт привезла з села. Вечір без них не минає: пишні пиріжки з яблуками та вишнями

Пиріжки з яблуками та вишнею з дріжджового тіста - зразок простої, смачної та ароматної домашньої випічки. Краще, що може бути вранці або ввечері із чашечкою гарячого чаю, кави чи какао.

Таку вечерю і на святковий стіл можна: мʼясо в горщиках з картоплею та грибами. Аромат чули навіть сусіди

Коли закінчилися всі можливі та неможливі ідеї, що готувати, виручить старі-добрі горщики. В них можна запекти мʼясо з картоплею та грибами, що стане відмінною вечерею навіть за святковим столом.

Випічка, яка вартує золотих нагород: найпростіші та найсмачніші булочки з повидлом. Рецепт усього за 15 хв

Приготувати смачну та ситну випічку ви можете всього за 15 хвилин. Для цього вам потрібне тісто й трішки вільного часу. Готові? Берімося до справи!