Замість майонезних салатів готую “Вітамінний”: всі просять рецепт. З такою заправкою і “Олівʼє” стане ПП

Приготувати корисний та смачний салат можна з найпростіших продуктів. Але особливим його робить один секретний інгредієнт – заправка. Дізнайтеся, як приготувати справжній шедевр за короткий час.

Шукаєте щось, що освіжить ваше меню та подарує організму відчуття енергії та здоров’я? Салат “Вітамінний” – це саме те, що вам потрібно! Цей салат не лише смачний, але й багатий на корисні речовини, які піднімуть ваш настрій і додадуть енергії на весь день. Готуйте його для сімейних обідів або зустрічей з друзями і насолоджуйтеся смаком здоров’ям разом.

Як приготувати корисний овочевий салат з цікавою заправкою
Як приготувати корисний овочевий салат з цікавою заправкою

Інгредієнти:

  • 500 грамів молодої капусти
  • 1 штука моркви (приблизно 100 г)
  • 1 штука свіжого огірка (приблизно 150 г)
  • 1 банка консервованого горошку (400 г)
  • 15 грамів петрушки

Заправка:

  • 15 мл оцту (9%)
  • 30 мл води
  • 6 грамів солі (1 ч. ложка)
  • 15 грамів цукру (3 ч. ложки)
  • 30 мл рослинної олії

Приготування:

Капусту нашинкуйте тонкою соломкою. Моркву та огірок також наріжте соломкою або натріть на крупній тертці. Петрушку наріжте максимально дрібно.

Приготування заправки: у мисці змішайте оцет, воду, сіль, цукор та олію. Добре перемішайте, доки цукор і сіль не розчиняться.

Корисний салат Вітамінний з овочима та особливою заправкою
Корисний салат Вітамінний з овочима та особливою заправкою

У великій посудині об’єднайте капусту, моркву, огірок, консервований горошок та петрушку. Полийте салат отриманою заправкою і добре перемішайте, щоб заправка рівномірно покрила усі інгредієнти. Залиште салат настоятися та пропитатися заправкою на 15-20 хвилин, після чого перемішайте ще раз. Залишити салат настоятися можна в холодильнику, що тільки покращить смак.

Подавайте “Вітамінний” салат як гарний додаток до будь-якого обіду чи вечері. Цей овочевий салат ідеально смакуватиме як до мʼяса, так і до риби, котлет, картоплі чи круп.

Цей салат не лише смачний, але й легкий у приготуванні. Його свіжий смак та хрусткість зроблять його ідеальним вибором для будь-якого заходу.

Популярне

Схожі статті

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.

Животик такий, що на двійню схоже: вагітна Джамала вийшла в люди
перед самими пологами (ФОТО)

Співачка Джамала часто ділиться з фанатами світлинами з округлим животиком, щоб публіка могла розділити з нею цю радість. Проте артистка не сидить вдома, а продовжує плідно працювати.