Завжди готую цей салат на Великдень: новий рецепт, який вже став традиційним на моєму столі. Дуже легкий

Цей легкий салат ідеально підійде для весняного святкового столу. Він дуже свіжий, соковитий і просто готується. Справжня насолода з доступних продуктів.

У весняно-літній період на свята аж ніяк не хочеться готувати набридливі Олів’є та Шубу. Хочеться чогось більш легкого та свіжого. Пропонуємо до вашої уваги саме такий салат: він дуже смачний, свіжий і соковитий. Такий салат прикрасить ваш святковий стіл і гарантовано першим буде з’їдений. Готується він з простих та доступних інгредієнтів, без майонезу.

Необхідні інгредієнти:

  • молода капуста – 0,5 качана;
  • редис – 100 г;
  • яйця – 2 шт;
  • плавлений сирок – 2 шт;
  • зелена цибуля – 30 г;
  • сметана – 3 ст.л;
  • гірчиця – 0,4 ч.л;
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Для початку приготуємо соус для салату. Для цього змішайте майонез з гірчицею, сіллю та перцем. Розмішайте до однорідності.

Беремо велику тарілку для подачі, в якій будемо формувати салат. Молоду капусту шинкуємо тонкою соломкою і рівномірно викладаємо на тарілку. Капусту злегка присолюємо і робимо сіточку з приготовленого соусу.

Редис нарізаємо соломкою і викладаємо наступним шаром. Також робимо сіточку з майонезу.

Рецепт смачного весняного салату на Великдень
Рецепт смачного весняного салату на Великдень

Далі викладаємо натертий на дрібну тертку плавлений сир. Для того, щоб сирки краще натиралися і не липнули до тертки, покладіть їх на 15 хвилин у морозилку. Також зверніть увагу, щоб сирки були якісними і без добавок. Обирайте плавлений сирок з вершковим смаком і слідкуйте, щоб на етикетці було написано не “сирний продукт”, а саме “плавлений сир”.

Рецепт смачного весняного салату на Великдень
Рецепт смачного весняного салату на Великдень

Сирки також змащуємо соусом. Завершальним шаром викладаємо натерті відварені яйця. Їх треба злегка присолити і також зробити сіточку з майонезу. На верх викладаємо нарізану зелену цибулю.

Готовий салат відразу подаємо до столу. Він дуже смачний і соковитий. Цікаво, що в цьому салаті поєднується водночас свіжі та хрусткі овочі з ніжними смаками сиру та яєць.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.