Цей пиріг побив усі рекорди за швидкістю приготування. Змішала ці 6 інгредієнтів: чоловік ахнув, як смачно

Час, проведений на кухні, може бути справжнім задоволенням, коли ви готуєте шоколадний пиріг. Особливо, коли не треба возитися зі складним рецептом та купою інгредієнтів.

Приготування десерту – це не проста робота, а ціле мистецтво, яке може приносити радість та задоволення. Але інколи у нашому повсякденному житті бракує часу на складні рецепти з безліччю інгредієнтів та складних інструкцій. Саме тому ми пропонуємо вам рецепт шоколадного пирога, який не тільки швидко готується, але й вражає своїм смаком та текстурою. Готові розкрити цю солодку таємницю? Давайте розберемося, як створити це диво власноруч на вашій кухні.

Як приготувати смачний та ароматний пиріг з какао
Як приготувати смачний та ароматний пиріг з какао

Інгредієнти:

  • 200 г цукру
  • 200 г борошна
  • 5 столових ложок какао
  • 1-2 чайні ложки розпушувача
  • 7 столових ложок рослинної олії
  • 200 мл води або молока

Приготування:

Перед тим як розпочати змішувати інгредієнти, попередньо розігрійте духовку до 180°C та підготуйте форму для пирога, змастивши її олією або використовуючи папір для запікання.

У великій мисці поєднайте цукор, борошно, какао та розпушувач. Переконайтеся, що всі інгредієнти добре перемішані.

Усього з 6 інгредієнтів можна приготувати смачний пиріг
Усього з 6 інгредієнтів можна приготувати смачний пиріг

Додайте воду або молоко разом з рослинною олією до сухих інгредієнтів і змішайте до отримання однорідної консистенції без комочків.

Вилийте отриману суміш у підготовлену форму та випікайте у розігрітій печі протягом 25-30 хвилин або до того, як зубочистка, вставлена в середину пирога, вийде чистою.

Дайте пирогу трохи охолонути перед тим, як нарізати його на порції. Подаємо з чашкою кави або гарячим чаєм і насолоджуємося смаком!

Рецепт шоколадного пирога з простих інгредієнтів
Рецепт шоколадного пирога з простих інгредієнтів

Щоб зробити цей пиріг ще більш унікальним, спробуйте додати до нього свої улюблені інгредієнти, такі як горіхи, шматочки шоколаду або міні-маршмеллоу. Ваша уява та експерименти зіграють вам на руку, коли мова йде про створення смачних десертів. Спробувавши додати різні інгредієнти до тіста ви можете створити свій власний шедевр, який може стати особливою стравою у вашій родині, а готувати його буде одне задоволення.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.