Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

Салат “Моя Леді” стане чудовим додатком як до святкового столу, так і до звичайної вечері в родинному колі. Проста, на перший погляд, але дуже смачна страва смакує з різними видами мʼяса, риби, з гарячими стравами та простими холодними закусками. Хоча рецепт доволі простий і складається лише з чотирьох інгредієнтів та заправки, смак цього салату дійсно вражає  смакові рецептори та безперечно, він першим зникне з вашого столу.

Інгредієнти:

  • Капуста молода – 0,5 качана
  • Кукурудза – 1 банка
  • Ковбаса копчена – 200 грамів
  • Сухарики пшеничні (зі смаком сиру, копченої ковбаси і т.д.) – 1 пачка
  • Заправка:
  • Майонез – 2-3 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ч.л.
  • Оливкова олія – 1 ст. л.
  • Сіль і перець – за смаком

Приготування:

Як приготувати салат Моя Леді з чотирьох інгредієнтів
Як приготувати салат Моя Леді з чотирьох інгредієнтів

Почніть з нашинковування молодої капусти на тонкі смужки. Відкрийте банку кукурудзи та добре промийте під холодною водою, щоб зняти надлишок солі. Наріжте копчену ковбасу на тонку соломку.

У великій тарілці для подачі об’єднайте нарізану капусту, кукурудзу та соломку копченої ковбаси. Додайте сухарики пшеничні, вимірявши їх кількість за своїм смаком.

У окремій посудині або чашечці змішайте майонез, гірчицю, оливкову олію, сіль і перець. Переконайтеся, що всі інгредієнти добре змішані, щоб отримати однорідну заправку.

Рецепт салату Моя Леді з ковбасою та сухариками
Рецепт салату Моя Леді з ковбасою та сухариками

Полийте салат “Моя Леді” отриманою заправкою та ретельно перемішайте, щоб кожен шматочок був занурений в ароматну заправку.

Подавайте салат “Моя Леді” на обід чи вечерю, або ж використовуйте як закуску на святкуваннях та вечірках. Цей салат неодмінно здивує вас своєю неповторною смаковою палітрою та ароматом! Якщо ви готуєте салат завчасно, то сухарики додавайте до страви безпосередньо перед подачею, щоб вони не розмокли.

Популярне

Схожі статті

Бананове печиво до чаю за копійки: виходить так смачно, що магазинне більше не купляю. Готувати 15 хвилин

Це бананове печиво стане ідеальним доповненням до чаю або кави. Випічка виходить ніжна, тане у роті та один з головних плюсів – швидка у приготуванні. Зробіть свій день смачнішим з цим рецептом.

Жанна Аркадіївна з “Моєї прекрасної няні” кинула олігарха і живе на одну пенсію: що сталося в житті акторки

Відома російська актриса Ольга Прокоф'єва відрізнилась не лише блискучою акторською кар'єрою, але й цікавим особистим життям. Що про все це відомо?

Без борошна і тіста: мої ходові цукерки для дієти – з ними навіть чоловік погодився схуднути за компанію

Такі цукерки принесуть організму лише користь і жодного зайвого грама, адже не містять глютену й цукру. Тож обов'язково спробуйте приготувати. Смакуватимуть не лише жінкам, а й іншим членами родини.