Цей салат завжди з’їдають першим: готую його на свій день народження, коли знаю, що гості з подарунками

Салат "Київський" виходить настільки смачним, що закохує в себе після вже після першого шматочка. Він соковитий, ситний і при цьому не позбавлений свіжості.

Будь-який святковий стіл не обходиться без салатів. І якщо хтось ще досі готує для гостей радянські Олів’є та Шубу, більшіть українських господинь шукають нові та цікаві рецепти.

Пропонуємо до вашої уваги рецепт дуже смачного салату “Київський”. Поєднання продуктів у ньому відмінне. Салат виходить соковитим, ситним і при цьому свіжим.

Необхідні інгредієнти:

  • огірки – 1 (крупний);
  • солодка паприка – 1 шт;
  • карбонад – 150 г;
  • сир твердий – 120 г;
  • яйця – 3 шт;
  • зелень цибулі – 30 г;
  • кукурудза консервована – 120 г;
  • сіль, перець, майонез за смаком.

Спосіб приготування:

Яйця потрібно завчасно відварити вкруту і охолодити. Огірок (1 великий або 2 маленьких) нарізаємо соломкою. Такою ж соломкою нарізаємо болгарський перець.

Варено-копчену шинку ріжемо соломкою. Також шинку можна замінити на копчену ковбасу, чи копчену курку. Просто варене м’ясо також можна використати, але салат буде менш пікантним.

 Рецепт святкового салату Київський з шинкою і сиром
Рецепт святкового салату Київський з шинкою і сиром

Твердий сир тремо на крупну тертку. Обирайте смачний та якісний сир з вираженим вершковим смаком. Відварені яйця ріжемо соломкою. Всі інгредієнти перекладаємо у салатник.

Туди ж кришимо зелену цибулю і висипаємо консервовану кукурудзу. Салат солимо, перчимо і заправляємо майонезом. Використовуйте домашній майонез, або якісний магазинний з вмістом жиру не менше 67%.

Рецепт святкового салату Київський з шинкою і сиром
Рецепт святкового салату Київський з шинкою і сиром

Готовий салат відразу подаємо до столу, настоювати в холодильнику його не потрібно. Салат виходить дуже смачним. Шинка надає ситності і приємний смак копченості, сир та яйця надають ніжності, огірок і болгарський перець – соковитості і свіжості, а консервована кукурудза – приємної солодкості.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Продавці вже ховають від мене капусту та горошок: готую цей ситний та корисний салат по 2 рази на день

Цей рецепт салату з капусти дуже простий, та поєднання інгредієнтів у ньому дуже вдале. Страва виходить соковитою, ситною і не позбавлена свіжості.

Заспівав у клубі з кросівкою на голові: репер Потап показав, як розважається у Німеччині з новою солісткою

Все частіше український репер Олексій Потапенко потрапляє в публічні скандали. Нещодавно Потап виступив перед публікую з кросівкою на голові, через що отримав гнівні коментарі від глядачів.

Подала цю страву на стіл та здивувала всіх гостей: курячі стегенця, запечені з апельсинами. А пахне як!

Приготувати золотисті на ароматні курячі стегенця можна взявши стиглі апельсини та маринад на основі апельсинового соку. Мʼясо виходить ніжним, дуже смачним та просто тане у роті.