Ніхто не здогадається, з чого зроблений торт “Вишнева насолода”: випікати не доведеться, на все піде 15 хв

Торт "Вишнева насолода" готується дуже швидко, адже вмикати духовку й чекати до готовності не доведеться. Будете приємно здивовані, наскільки все просто та смачно.

Вам знадобиться:

  • 600 мл сметани;
  • 370 г вареного згущеного молока;
  • 4 листи лаваша;
  • 500 г замороженої вишні;
  • 1 плитка чорного шоколаду.
Торт із лаваша Вишнева насолода

Для торта “Вишнева насолода” бажано брати сметану жирністю 30%. Збивайте її міксером 1 хвилину. Після цього починайте потроху додавати варене згущене молоко. Спочатку збивайте на середніх обертах. Коли все змішається, переходьте на високі. Достатньо буде 2 хвилин.

Торт із лаваша Вишнева насолода

Кожен лист лаваша розріжте на 4 частини, щоб вийшли смужки. З довгого боку викладіть 7 вишень. Загорніть трубочкою. Нерівні краї обріжте, щоб вирівняти. У вас вийде 16 трубочок.

На пласке прямокутне блюдо виставте роз’ємну форму й нанесіть тонкий шар крему на дно. Викладіть 5 трубочок близько одна до одної. Намастіть їх кремом. Викладіть другий шар із 4 трубочок. Знову щедро промастіть кремом.

Торт із лаваша Вишнева насолода

Ще один шар буде містити 4 трубочки й останній 3. Кожен промащуйте кремом. Зверху теж намастіть. Поставте в холодильник хоча б на 2 години. Звісно, краще, щоб постояв усю ніч.

Торт із лаваша Вишнева насолода

Шоколад наріжте ножем на тонкі довгі смужки. Дістаньте форму з холодильника. Пройдіться ножем вздовж боків, щоб форма легко відстала від тортика. Зніміть форму. Краї підрівняйте кремом.

Торт із лаваша Вишнева насолода

Викладіть шоколадну стружку. На верх якомога більше. Боки присипте ріденько. Можете кликати домашніх до столу, заваривши ароматний чай чи каву. Торт “Вишнева насолода” виходить дуже ніжним. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його зі звичайного лаваша.

Популярне

Схожі статті

Випічка, яка вартує золотих нагород: найпростіші та найсмачніші булочки з повидлом. Рецепт усього за 15 хв

Приготувати смачну та ситну випічку ви можете всього за 15 хвилин. Для цього вам потрібне тісто й трішки вільного часу. Готові? Берімося до справи!

“Єгипетська сила”: сенс крилатої фрази, яку повторював Микола Петрович з “Вороніних”, мало хто знає

«Вороніни» рясніють різноманітними висловами, що запам'ятовуються. Але все ж найяскравішим залишається Микола Петрович. Його фразу «Єгипетська сила» знає кожен, але всім відомо її значення.

Друге кохання Святослава Вакарчука: що відомо про жінку, заради якої співак покинув Лялю Фонарьову

Відомий український співак Святослав Вакарчук тримає своє особисте життя у повному секреті. Та приховати розлучення та народження дітей від нової жінки йому не вдалося.