Рецепт підслухала в сусідів. Потрібні тільки картопля і цибуля, і смачний обід готовий: картопляні галушки

Для смачного і ситного обіду не обов'язково довго возитися на кухні та використовувати багато продуктів. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт із картоплі, який не залишить вас байдужими.

Простий і смачний рецепт обіду можна приготувати практично з нічого. Такий спосіб приготування картоплі відкриває її по-новому, вона виходить ніжною, соковитою і дуже смачною.

Для приготування цієї страви нам знадобиться:

  • Картопля – 1 кілограм
  • Сіль – 1 чайна ложка
  • Цибуля ріпчаста – 1 штука
  • Рослинна олія – 4 столові ложки

Для початку підготуйте необхідні інгредієнти для приготування. Картоплю почистіть і помийте, також почистіть цибулину. Картоплю натріть на дрібній тертці або викладіть нарізані невеликими шматочками бульби картоплі в чашу блендера. Запустіть пристрій на максимальній потужності на 30 секунд.

Тепер подрібнену картопляну масу викладіть на кілька шарів марлі. Ретельно відіжміть її, щоб пішла зайва рідина. Миску з віджатою рідиною відставте в сторону на 5 хвилин, щоб осів на дно картопляний крохмаль.

Рецепт картопляних галушок
Рецепт картопляних галушок

Потім віджату картопляну масу перекладіть у чисту миску, додайте крохмаль, який залишився на дні після того, як ви злили картопляну рідину, додайте сіль. Усе ретельно перемішайте.

Далі з отриманої картопляної маси зліпіть кульки. Приблизна їх вага має бути по 30 грамів. У сотейнику доведіть до кипіння воду і дуже акуратно викладіть частину сформованих заготовок-галушок. Варіть галушки 6-8 хвилин.

Цибулю дрібно наріжте, викладіть подрібнену цибулю в сковороду з рослинною олією. Обсмажуйте, постійно помішуючи лопаткою, на середньому вогні до появи легкого золотистого відтінку. Викладіть відварені картопляні галушки на тарілку, зверху викладіть обсмажену цибульку разом з олією.

Ароматні та ситні галушки готові!

Популярне

Схожі статті

Продавці вже ховають від мене капусту та горошок: готую цей ситний та корисний салат по 2 рази на день

Цей рецепт салату з капусти дуже простий, та поєднання інгредієнтів у ньому дуже вдале. Страва виходить соковитою, ситною і не позбавлена свіжості.

Заспівав у клубі з кросівкою на голові: репер Потап показав, як розважається у Німеччині з новою солісткою

Все частіше український репер Олексій Потапенко потрапляє в публічні скандали. Нещодавно Потап виступив перед публікую з кросівкою на голові, через що отримав гнівні коментарі від глядачів.

Подала цю страву на стіл та здивувала всіх гостей: курячі стегенця, запечені з апельсинами. А пахне як!

Приготувати золотисті на ароматні курячі стегенця можна взявши стиглі апельсини та маринад на основі апельсинового соку. Мʼясо виходить ніжним, дуже смачним та просто тане у роті.