Сальна намазка “Кручу-Верчу” з трьох інгредієнтів: така смачна, що всі запитують, в якому ресторані купила

Рецепт цієї намазки на хліб дуже простий і, можна сказати, банальний. Та готовий паштет виходить настільки смачним і пікантним, що хочеться його з'їсти ще і ще.

Сало – дуже смачний продукт, який люблять всі українці. Багато людей бояться споживати сало, адже це – суцільний жир. Та насправді, сало – дуже корисний продукт, який приносить організму лише користь, якщо споживати його не в надмірній кількості.

Експерти стверджують, що сало допомагає зміцнити стінки судин і нормалізує роботу ендокринної, нервової та серцево-судинних систем.

Пропонуємо до вашої уваги дуже смачний рецепт з сала, який сподобається кожному. Ця ароматна і пікантна намазка ідеально смакує на грінках в поєднанні з українським борщем.

Необхідні інгредієнти:

  • сало – 300 г;
  • часник – 3-4 зуб.;
  • кріп – пучок;
  • паприка – 0,5 ч.л;
  • чорний перець, сіль за смаком.

Спосіб приготування:

Для цього рецепту потрібно обирати тонке і не солоне сало. Шкіру з сала зрізаємо, а саме сало ріжемо у довільній формі. Перекладаємо його у чашу блендера і подрібнюємо до стану паштету. Також сало можна подрібнити за допомогою м’ясорубки.

Рецепт смачної і пряної сальної намазки на хліб з трьох інгредієнтів
Рецепт смачної і пряної сальної намазки на хліб з трьох інгредієнтів

Перекладаємо подрібнене сало у тарілку. Кріп дуже дрібно кришимо і додаємо до сала. Зелені беріть багато, вона надає аромату, яскравості і приємної свіжості.

Також до сального паштету вичавлюємо часник. Кількість часнику регулюйте за власним смаком. Додаємо сіль, перець, паприку і все ретельно перемішуємо до однорідності.

Рецепт смачної і пряної сальної намазки на хліб з трьох інгредієнтів
Рецепт смачної і пряної сальної намазки на хліб з трьох інгредієнтів

Намазка готова! Зберігати її потрібно в холодильнику у закритій тарі. Паштет може зберігатися до 4-х діб. Якщо ви приготували намазку впрок, зберігайте її в морозильній камері.

Подавайте цю смачну і ароматну намазку разом з грінками, чи свіжим хлібом. Таку закуску можна подавати до перших страв, або просто їсти такі бутерброди з чаєм.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.

Животик такий, що на двійню схоже: вагітна Джамала вийшла в люди
перед самими пологами (ФОТО)

Співачка Джамала часто ділиться з фанатами світлинами з округлим животиком, щоб публіка могла розділити з нею цю радість. Проте артистка не сидить вдома, а продовжує плідно працювати.

Аромат відчувається за кілометр: мій секрет найзапашнішого бульйону на суп чи борщ. Варю як професіонали

Бульйон - проста і смачна страва. Вона чудово підходить як основа для супу, борщу і багато чого іншого. Також чудова самостійна страва. Сьогодні ми підготували рецепт ароматного курячого бульйону.