Готую цей особливий салат на Великдень: напрочуд легкий рецепт з 5 продуктів. Хто з’їв тарілку – просить ще

Салат за цим рецептом виходить дуже соковитим, ситним і яскравим. Ця страва ідеально підійде на будь-яке свято, а гості її неодмінно оцінять.

Жодне застілля не обходиться без салатів. Деякі господині досі подають на святковий стіл звичні Олів’є та Шубу. Та для багатьох ці традиційні салати вже набридли і хочеться чогось новенького.

До вашої уваги рецепт дуже смачного та цікаво салату з куркою і грибами. Страва виходить ситною, соковитою і неймовірно смачною.

Необхідні інгредієнти:

  • куряче філе – 400 г;
  • печериці – 200 г;
  • огірки мариновані – 4 шт;
  • цибуля – 1 шт;
  • морква по-корейськи – 100 г;
  • гірчиця – 1 ч.л;
  • майонез – 3 ст.л;
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Печериці потрібно добре промити і нарізати крупними шматками. Під час обсмажування гриби зменшаться, тому не варто різати їх дрібно.

Цибулю ріжемо дрібним кубиком і обсмажуємо на рослинній олії. Коли цибуля стане прозорою, додаємо на сковороду гриби. Обсмажуємо гриби з цибулею до готовності і легкої золотистості. В кінці гриби солимо, перчимо і залишаємо охолоджуватися.

Рецепт ситного і соковитого салату з куркою і грибами
Рецепт ситного і соковитого салату з куркою і грибами

Куряче філе потрібно завчасно відварити у підсоленій воді. Для того, щоб курка була соковитою, залиште її охолоджуватися у бульйоні, де вона варилася.

Філе нарізаємо смужками, або просто розділяємо на волка і перекладаємо в салатник. Мариновані огірки також ріжемо соломкою і додаємо до курки. Туди ж додаємо моркву по-корейськи. Якщо у вас дуже довгі шматочки моркви, то порідте їх на трохи коротші, щоб було зручніше їсти. Також до всіх інгредієнтів додаємо охолоджені підсмажені гриби з цибулею.

Рецепт ситного і соковитого салату з куркою і грибами
Рецепт ситного і соковитого салату з куркою і грибами

Заправляємо салат сумішшю майонезу та гірчиці. Салат соліть та перчіть вже після того, як заправите, адже всі інгредієнти вже мають у своєму складі сіль, то ж, можливо, солити салат не буде потреби.

Готовий салат відразу подавайте до столу.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Друге кохання Святослава Вакарчука: що відомо про жінку, заради якої співак покинув Лялю Фонарьову

Відомий український співак Святослав Вакарчук тримає своє особисте життя у повному секреті. Та приховати розлучення та народження дітей від нової жінки йому не вдалося.

Кефір, борошно і грудочка фаршу: рецепт ніжного і соковитого заливного пирога з м’ясом – розлітається на ура

Використавши мінімальну кількість продуктів, ви зможете приготувати дуже смачний і ситний пиріг з м'ясом. Рецепт простий, а результат – приголомшливий.

Раніше замовляла цю закуску в ресторанах, а тепер навчилася готувати вдома: хрумкі сирні палички в паніровці

Смачні сирні палички можна без зайвого клопоту приготувати вдома. Вони чудового підійдуть у якості закуски для застілля, або як перекус діткам. Все що треба, ще правильний рецепт та 15 хвилин часу.