Готую цю смачну страву, коли вдома є тільки 3 картоплини. Дешевий рецепт: у родині розлітається за 10 хвилин

Готується цей наїдок дуже просто. Виходить смачним та ситним. Тож можна починати ранок саме з такого сніданку. І тоді на весь день отримаєте заряд бадьорості й бажання відкривати нові висоти.

Часто трапляється так, що нагодувати домашніх уранці сніданком дуже складно. Та якщо опануєте цей рецепт, крига скресне. І дорослі, й діти з задоволенням поласують подібними картопляними млинцями. Ще й дякуватимуть матусі за вправність.

Вам знадобиться:

  • 3 картоплини;
  • 1 цибулина;
  • 4 ст.лож. борошна;
  • 2 яйця;
  • 1 ч.лож. порошку для випічки;
  • 1 пучок петрушки;
  • 1 дрібка солі.
  • 30 мл води;
  • 1 томат;
  • 0,5 солодкого перцю.
Картопляні млинці на сніданок

Для приготування картопляних млинців обчистьте та вимийте картоплю й цибулю. Натріть овочі на тертушці. В окремій тарілці розбийте яйця і збийте їх до однорідності виделкою. Додайте просіяне борошно та розпушувач.

Картопляні млинці на сніданок

Вимийте та подрібніть ножем петрушку та всипте до яєчної маси. Перемішайте лопаткою. Влийте воду й ще раз перемішайте. Змішайте яєчну масу з овочевою. Додайте дрібно нарізані кубиками помідор та половинку солодкої перчини.

Картопляні млинці на сніданок

Ретельно перемішайте. Розігрійте сковорідку на середньому вогні. Влийте трішки олії. Додайте по центру 2 великі ложки картопляного тіста. Розподіліть його по всій поверхні пательні, щоб вийшов млинець.

Картопляні млинці на сніданок

Вогонь прикрутіть до мінімуму. Підсмаживши млинець з одного боку до рум’яності, переверніть на інший. Зніміть готовий виріб із пательні й перекладіть на тарілку. Тим часом підсмажте наступний млинець.

Робіть так, на скільки вистачить підготовленого тіста. Складайте гіркою один на інший. Подавайте до столу в гарячому вигляді з кетчупом, майонезом чи будь-яким іншим улюбленим соусом.

Популярне

Схожі статті

Смаколик дитинства. Рецепт привезла з села. Вечір без них не минає: пишні пиріжки з яблуками та вишнями

Пиріжки з яблуками та вишнею з дріжджового тіста - зразок простої, смачної та ароматної домашньої випічки. Краще, що може бути вранці або ввечері із чашечкою гарячого чаю, кави чи какао.

Таку вечерю і на святковий стіл можна: мʼясо в горщиках з картоплею та грибами. Аромат чули навіть сусіди

Коли закінчилися всі можливі та неможливі ідеї, що готувати, виручить старі-добрі горщики. В них можна запекти мʼясо з картоплею та грибами, що стане відмінною вечерею навіть за святковим столом.

Випічка, яка вартує золотих нагород: найпростіші та найсмачніші булочки з повидлом. Рецепт усього за 15 хв

Приготувати смачну та ситну випічку ви можете всього за 15 хвилин. Для цього вам потрібне тісто й трішки вільного часу. Готові? Берімося до справи!