Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Вам знадобиться:

  • 500 г пекінської капусти;
  • 300 г курячого філе;
  • 250 г корейської моркви;
  • 250 г шинки;
  • 100 г майонезу;
  • 30 г волоських горіхів.

Для млинця:

  • 3 яйця;
  • 1 ст.лож. борошна;
  • 1 ст.лож. води;
  • 1 ст.лож. олії;
  • 1 дрібка солі.
Салат із яєчним млинцем та корейською морквою

Щоб приготувати пікантний салат із корейською морквою та яєчним млинцем, першим ділом підготуйте тісто. Великі яйця вбийте в мисочку. Додайте воду, сіль та просіяне борошно. Перемішайте все за допомогою вінчика.

Салат із яєчним млинцем та корейською морквою

Якщо залишилися грудочки, пропустіть масу крізь сито. Поставте пательню на плиту. Налийте олію. Нехай прогріється. Вилийте яєчну суміш. Смажте млинець під кришкою з одного, а потім з іншого боку.

Салат із яєчним млинцем та корейською морквою

Бажано брати сковорідку великого діаметра – так млинець підсмажиться швидше. Перекладіть готовий виріб на тарілку. Наріжте соломкою. Куряче філе відваріть у підсоленій воді до готовності. Витягніть м’ясо з каструлі, дайте прохолонути й наріжте на шматочки.

Шинку наріжте соломкою. Пекінську капусту пошинкуйте тоненько. Волоські горіхи підсушіть на сковорідці без жиру протягом 2 хвилин. Подрібніть ножем чи за допомогою блендера.

Салат із яєчним млинцем та корейською морквою

В мисці з’єднайте філе курки, шинку, пекінську капусту, корейську моркву та нарізаний млинець. Заправте салат майонезом. Перемішайте. Перекладіть на блюдо й присипте меленими горіхами.

За бажанням, курку можете замінити на індичку. Замість шинки можна взяти стегенця чи карбонад. Корейську моркву та майонез придбайте готові чи зробіть самостійно.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.