Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Коли ми чекаємо гостей, то особливо хочемо подати до столу такі страви, які їх приємно здивують. Розповідаємо про частування, яке варто приготувати для друзів і близьких хоча б раз. Для нього ви можете використовувати навіть старий лаваш.

У процесі приготування лаваш стане м’яким і ніжним, а начинка ідеально доповнить закуску. Приготувати страву ви можете просто й швидко, витрачаючи на неї мінімум часу та власних зусиль. Ділимось рецептом.

Господиня розповіла про цікавий рецепт рулетиків із лаваша з додаванням плавленого сиру та яєць
Господиня розповіла про цікавий рецепт рулетиків із лаваша з додаванням плавленого сиру та яєць

Інгредієнти:

  • Фарш – 200 грамів;
  • Плавлений сир – 1 упаковка;
  • Олія для смаження;
  • Лаваш – 1 лист;
  • Яйце – 1 штука;
  • Сіль і перець.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно підсмажити на пательні начинку для вашого рулетика. Фарш викладіть на розігріту з олією сковороду та смажте до готовності. Після цього перекладіть його на окрему тарілку, щоб він охолонув.

Наступним кроком розкладіть на робочій поверхні лаваш і розріжте його на рівні частини, яких вистачить для того, аби загорнути рулет. На кожен шматочок лаваша викладіть трішки тертого плавленого сиру.

Далі рівномірно розподіліть між лавашами начинку з фаршу. Загорніть лаваш у рулет і викладіть на деко для випікання, змащене олією. Збийте куряче яйце, додайте туди сіль і перець. Змастіть кожен рулет із лаваша отриманою сумішшю.

Випікайте закуску у духовці, розігрітій до 180 градусів, протягом 15 хвилин. Після цього дістаньте рулетики з духовки та дайте їм трішки охолонути. Подавайте до столу з салатами чи гарнірами.

Господиня розповіла про цікавий рецепт рулетиків із лаваша з додаванням плавленого сиру та яєць
Господиня розповіла про цікавий рецепт рулетиків із лаваша з додаванням плавленого сиру та яєць

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.