Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Для приготування цього торта знадобиться:

  • Яйце – 8 штук
  • Розпушувач – 1 чайна ложка
  • Борошно – 1,25 склянки
  • Цукор – 1,25 склянки
  • Вершки жирні – 500 мілілітрів
  • Сметана – 400 грамів
  • Сік лимона – 1 чайна ложка
  • Ванілін – 1 чайна ложка
  • Абрикоси консервовані, банка – 2 штуки
  • Цукрова пудра – 1 склянка

Для початку сійте борошно через дрібне сито і додайте до нього розпушувач. В іншому посуді збивайте яйця міксером протягом 3 хвилин. Поступово додавайте цукор до збитих яєць і продовжуйте збивати масу ще 5 хвилин. Обережно всипте борошно з розпушувачем, постійно помішуючи, щоб вийшло однорідне тісто.

Запікайте бісквіт за температури 180-200 градусів протягом 30 хвилин. Ви можете зробити його відразу у двох формах або розрізати на дві частини після випікання.

Бісквітний торт
Бісквітний торт

Збийте вершки міксером із цукровою пудрою і ваніллю до отримання однорідної консистенції. Додайте сметану і сік лимона в збиті вершки, ще раз добре збийте крем.

Розділіть бісквіт на 4 частини. Підсушіть залишки бісквіта в духовці та подрібніть їх на крихту. Просочіть кожен з них сиропом від абрикосів. Тепер потрібно зібрати торт. На одному бісквіті з сиропом розподіліть частину крему, потім поставте на нього наступну частину і знову нанесіть крем.

Повторіть для всіх бісквітів. Розподіліть крем, що залишився, по всьому торту. Покладіть половинки абрикосів зверху випічки. Тут можна використовувати будь-які фрукти та ягоди. Посипте бісквітною крихтою. За бажанням прикрасьте торт кремом, що залишився, використовуючи кондитерський шприц.

Смачний і простий бісквітний торт із фруктами готовий!

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.