У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Це дуже простий, але водночас смачний рецепт. Частина курки підходить будь-яка, і приправи можна вибирати за смаком.

Для приготування цієї страви знадобиться:

  • Курка – 500 грамів
  • Яйце – 1 штука
  • Борошно – 150 грамів
  • Вода – 110 мілілітрів
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний – за смаком
  • Олія рослинна – 1 столова ложка
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Спеції – за смаком

Для початку підготуйте усе необхідне. Курку розріжте на шматки, сполосніть і ретельно обсушіть. Додайте до неї спеції, посоліть, поперчіть за смаком і залиште маринуватися протягом 30 хвилин.

Курка по-циганськи
Курка по-циганськи

У миску налийте воду, трохи підсоліть і розбийте яйце. Усе перемішайте до однорідності та розчинення солі. Всипте в миску борошно і замішуй усе це до отримання щільного тіста. Воно не має липнути до рук. Накрийте його рушником або харчовою плівкою і дайте постояти 15 хвилин.

Коли тісто відпочине, розкатайте його в прямокутник завтовшки приблизно 3 міліметри. Зелену цибулю дрібно поріжте і посипте нею тісто. Трохи прокатайте усе це качалкою, щоб цибуля прилипла до тіста. Згорніть тісто в щільний рулет і защипніть бічний шов.

Тепер розріжте рулет на шматочки завширшки приблизно 1 сантиметр. У пательню налийте олію і викладіть шматочки курки та рулетики між нею. Влийте в сковороду киплячу воду, не пошкоджуючи рулетики. Поставте сковороду на середній вогонь і доведіть до кипіння. Далі зменшіть вогонь до повільного, закрийте кришкою і готуйте протягом 30 хвилин. Зніміть сковорідку з вогню і подавайте до столу.

Смачна та проста курка по-циганськи готова!

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.