Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

Вам знадобиться:

  • 5 пакетиків “Капучино”;
  • 200 мл окропу;
  • 20 г швидкорозчинного желатину;
  • 100 г цукрової пудри;
  • 1 пачка печива.
Торт Капучино з печива та кави

Для десерту висипте в мисочку “Капучино”. Якщо не знайдете в продажу, беріть каву “3 в одному”. Залийте склянкою окропу. Ретельно перемішайте, щоб порошок розчинився. Нехай трішки прохолоне до 70-80 градусів.

Торт Капучино з печива та кави

Після цього додайте желатин. Засипайте потроху, весь час перемішуючи кавову суміш. Відставте вбік, щоб холонуло до кімнатної температури.

Сметану в іншій мисочці змішайте з цукровою пудрою. Збийте міксером до повного розчинення пудри. Можете взяти цукор, але тоді доведеться довше збивати.

Торт Капучино з печива та кави

Форму з силікону діаметром 16 см змастіть олією без запаху не лише на дні, але й по боках і поставте на дошку, щоб було зручно переносити. Починайте додавати у сметану кавову суміш. Продовжуйте збивати міксером. Коли змішаєте обидві суміші, спробуйте на смак. Можливо, захочеться додати ще трішки цукрової пудри.

Торт Капучино з печива та кави

Сметана з желатином починає дуже швидко густішати, тому відразу переливайте у підготовлену форму. Розрівняйте верх десерту і викладіть в один ряд печиво. Там, де залишаться проміжки, викладіть не цілі, а розламані на шматочки.

Витримайте у холодильнику близько 1-2 години. Після цього дістаньте, краї форми легенько відтягніть, щоб відділилися від торта. Переверніть на блюдо. Можете подавати до столу. Після ситного застілля повітряний десерт “Капучино” стане чудовим завершенням бенкету.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.