Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Запечена свиняча рулька в рукаві – соковите та ароматне м’ясо з часником і спеціями, від якого не відмовиться навіть найвибагливіший гість. Подавати рульку можна як гарячою, так і холодною замість ковбаси. Приготувати цю страву дуже просто. А покроковий рецепт – читайте нижче.

Нам знадобиться

  • Свиняча рулька – 1 шт.
  • Сіль – 1 ч. ложка
  • Перець чорний мелений – до смаку
  • Желатин – 1 ч. ложка
  • Часник свіжий та сушений – до смаку
  • Паприка мелена солодка – до смаку
  • Спеції – до смаку
Неймовірно соковита рулька в рукаві
Неймовірно соковита рулька в рукаві

Покроковий рецепт

Підготувати потрібні інгредієнти. Рульку добре пошкребти ножем, промити та просушити паперовими рушниками. Зробити рівний надріз і відокремити кісточку від м’яса. Вирізати шматочки м’яса, залишивши шар шкіри з жиром. Накрити шкірку харчовою плівкою та відбити кухонним молоточком.

Поверх приправити сіллю, спеціями до смаку і перцем чорним меленим. На кухонну дощечку викласти відокремлені шматочки м’яса й також відбити молоточком з обох боків. Посолити, поперчити, приправити сушеним або свіжим часником і паприкою.

Відбиту шкіру з жиром посипати дрібно нарізаним часником і желатином, а зверху викласти рівномірний шар зі шматочків підготовленого м’яса. Знову посипати сіллю, желатином і подрібненим або сушеним часником. Загорнути край заготовки та сформувати рулет.

Перев’язати рульку ниткою або шпагатом, зав’язавши вузол. Помістити заготовку в рукав для запікання та зав’язати його краї. Перекласти рульку в форму для запікання та відправити в розігріту духовку при температурі 170 градусів на 1 годину. Готовий рулет визволити з рукава та нитки. Нарізати на кусочки й подавати до столу. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.