Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Оселедець – смачна і відносно бюджетна риба, яка дуже популярна в наших краях. Цю слабосолону рибку можна не лише їсти у чистому вигляді та робити з неї “Шубу”, можна зробити з неї ще й смачну і вишукану закуску.

Оселедцевий паштет – ідеальна закуска для святкового столу. Його можна подавати на свіжому багеті, викласти з допомогою кондитерського мішка на грінки, або на відварену картоплю. Намазка має дуже ніжний вершковий смак з пікантним присмаком оселедця.

Необхідні інгредієнти:

  • оселедець слабосолоний – 500 г;
  • яйця – 2 шт;
  • вершкове масло – 100 г;
  • яблуко (кисле) – 70 г;
  • цибуля – 70 г;
  • лимонний сік – 1 ст.л;
  • сіль – дрібка;
  • перець – 0,5 ч.л.

Спосіб приготування:

Курячі яйця потрібно зарання відварити вкруту і охолодити. Білу цибулю очищаємо і ріжемо крупними шматочками. Зелене, кисле яблуко очищаємо від шкірки і серцевини і також нарізаємо.

Філе оселедця нарізаємо невеликими шматочками і перекладаємо у чашу блендера. Туди ж перекладаємо цибулю, зелене яблуко, відварені яйця та м’яке вершкове масло. Обирайте якісне вершкове масло з жирністю вище 80 %.

Рецепт смачної та ніжної намазки з оселедця
Рецепт смачної та ніжної намазки з оселедця

Також у чашу блендера додаємо лимонний сік, сіль та перець. Збиваємо все до однорідної маси.

Перекладаємо готовий оселедцевий паштет у ємність, яка закривається і ставимо в холодильник на 1 годину, щоб він застиг і стабілізувався.

Рецепт смачної та ніжної намазки з оселедця
Рецепт смачної та ніжної намазки з оселедця

Закуска готова, її можна подавати на стіл. Паштет виходить дуже ніжним та вершковим за рахунок вершкового масла. Оселедець також надає кремової структури, ну і, звісно, смак. Яблуко надає приємної кислинки, а цибуля пікантності. Така намазка ідеально поєднується з багетом та грінками і виглядає ефектно.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.