Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Кабачок – найпопулярніший овоч на українських городах. Це обумовлено тим, що така культура доволі просто вирощується, швидко дозріває та чудово смакує. З неї готують багато різноманітних страв, одна з яких – оладки або драники без картоплі.

Для приготування вам потрібен мінімум продуктів і зовсім трішки часу. Для тих, хто стежить за раціоном і хоче привести до ладу фігуру до літа, такий варіант є ідеальним. Закуска ситна й не містить у собі картоплю. Берімося до справи!

Кулінари розповіли, як приготувати апетитні деруни з кабачками – простий і швидкий рецепт
Кулінари розповіли, як приготувати апетитні деруни з кабачками – простий і швидкий рецепт

Інгредієнти:

  • 2 середні кабачки;
  • 1 невелика цибуля;
  • 2 яйця;
  • 1/2 чашки борошна;
  • 1/2 чайної ложки солі;
  • 1/4 чайної ложки чорного перцю;
  • 1/4 чашки тертого сиру;
  • Рослинна олія для смаження.

Спосіб приготування:

Нічого важкого у приготуванні кабачкових оладок немає. Для початку потрібно натерти кабачки на кухонній тертці. Наступним кроком потрібно відтиснути кабачки від зайвої рідини. До них додайте просіяне борошно й усі інші потрібні інгредієнти.

Далі розігрійте олію на сковороді на середньому вогні. Викладіть ложкою оладки на пательню й смажте до золотистого кольору з обох боків. Потім перекладіть готову закуску на паперові рушники для зняття зайвої олії. Після цього перекладіть кабачкові драники на красиву тарілку й куштуйте.

Кулінари розповіли, як приготувати апетитні деруни з кабачками – простий і швидкий рецепт

Кулінари розповіли, як приготувати апетитні деруни з кабачками – простий і швидкий рецептГотову закуску подавайте до столу гарячою. Особливо смачною вона буде, якщо доповнити її свіжою сметаною чи часниковим соусом. До кабачкових драників ви також можете подати салат зі свіжих овочів. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.